19 år siden

en rigtig gentleman

Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Så er studenterfesterne vist ved at være overstået og det tror jeg egentlig er fint nok. Rart med en pause til lige at være sig selv og få slappet af osv...

Min fest i fredags gik rigtig godt. Vi stressede ret meget rundt den sidste time inden gæsterne kom, men det lykkedes på en eller anden måde at få alt klart til tiden alligevel.
Folk var vilde med vores punsch og pindemadder osv. så det var dejligt. Jeg holdte mig til øllene, men blev ret hurtigt fuld, måske fordi jeg ikke havde fået så meget at spise i løbet af dagen.
D. kiggede op ved 22-23-tiden og jeg blev lidt glad for at se ham. Han havde ellers sagt, at han ikke ville blive ret længe, fordi han skulle op og arbejde lørdag morgen kl. 7, men han blev alligevel og drak nogle øl og det var ret hyggeligt :)
Og så kommer aftenens pinlige afslutning...Jeg fik det lige pludseligt dårligt og endte med at stå med hovedet ude i køkkenvasken og brække mig, mens alle folk begyndte at gøre klar til at tage i byen osv...Meget pinligt. Og også underligt, fordi jeg ikke engang havde drukket 5 øl...Det vidste D. jo ikke og han troede garanteret, at jeg var møgstiv. Men han var faktisk virkelig virkelig sød. Han kunne jo se, at jeg var flov over det bagefter, men grinede bare af det og sagde, at det jo var min studenterfest, og at det ik var noget at være flov over osv...
Og så kyssede han mig faktisk! Selvom jeg lige havde brækket mig...Lidt ulækkert og lidt underligt, men også lidt sødt.

Han havde tidligere sagt, at han bare lige ville følge mig i byen og så tage hjem og sove, men fordi jeg blev syg blev han hos mig, mens alle de andre tog i byen. Derfra kan jeg ikke huske så meget. Kan huske, at han fulgte mig ind i min seng og så er alt helt sort indtil vi vågnede ved en 4-tiden fordi min kat rendte rundt og vi kunne høre nogle snakke ude i stuen. Han gik ud til dem, og jeg gik derud lidt efter, og så snakkede vi lidt og så tog han hjem,( og kyssede mig farvel først:))
T. var kommet tilbage fra byen og havde set, at vi begge to lå og sov inde på min seng. Med tøj på og det hele selvfølgelig...Jeg frygter bare, at jeg har ligget og savlet eller snorket eller sådan noget. Virkelig ucharmerende...!

Men en rigtig gentleman, det er han nu. Han gav mig også sit armbånd igen, fordi vi jo så bliver nødt til at ses, når han kommer hjem fra Roskilde og jeg kommer hjem fra Sjælland.

Åh alt det drengesnak. Frygteligt, men jeg kan ikke lade være. Det er jo nok det mest spændende, jeg lige har at fortælle.

Idag var jeg på biblioteket med søs og B. Jeg nøjedes med at låne en enkelt bog fordi jeg er igang med så mange herhjemme allerede. Er begyndt på "Da Vinci mysteriet" og "Bridget Jones" og har så lånt "alkymisten" af Paul Coelho. Jeg kom til at læse lidt i den på norsk oppe i Norge i påsken og blev ret grebet af den, så nu vil jeg have den læst.

Og udover det har jeg lige to bøger og nogle hæfter om Uganda og ulandshjælp osv. som jeg skal have læst til i næste uge, når jeg skal på forberedelseskurus. Noget af det er spændende nok, men noget er altså også enormt tørt. Alt sådan noget med bilateral bistand og multilateral bistand osv. Og om strukturtilpasning, inflation, udenrigspolitik og parlamentsvalg i Uganda. Det er lidt hårdt at komme igennem. Til gengæld er det meget interessant at læse om naturen dernede og de forskellige stammer som bor der. Så ja, jeg får jo nok tiden til at gå.
Kom også til at shoppe lidt idag. Et par sko og nogle stump-cowboy-bukser. Begge dele var sat ned til halv pris, så jeg sparede 330 kroner. Det hjælper lidt på min dårlige samvittighed :)
Vil smutte igen, skal have læst noget mere inden jeg falder i søvn, og regner med, at jeg skal ud og løbe 8 km i morgen med søs og mor, så jeg skal jo helst være nogenlunde frisk...Snakkes...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en rigtig gentleman er publiceret 27/06-2005 22:33 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.