Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
klokken er næsten midnat - solen er stadig på himlen... dog på vej ned bag bjergene og fjorden. lyder det ikke idyllisk? jeg har en meget fin udsigt fra mit vindue.

i dag kom det gode vejr endelig. dagen er fløjet af sted. vi gik vores morgenvandretur og jeg havde optur over at en af de onde bakker ikke føltes nær så ond som de andre gange. ergo, min form er blevet bedre!

vi havde en sej underviser i dag, som forelæste om min yndlingsforfatter. jeg blev næsten helt høj. overvejede dog om læreren mon var på stoffer. han havde om morgenen fortalt om at han først var gået i seng 6.30 og derefter havde haft en dårlig morgen. men i løbet af formiddagen kvikkede han foruroligende op. drak en masse kaffe og røg i pauserne. han blev helt ekcentrisk og skrev løs på tavlen, talte meget hurrtigt bergensisk og knækkede et kridt i sin iver. vi andre nåede helt at blive stressede. talte løs om romanteori, navne fløj om ørerne på os og han kunne tilsyneladende citere en hel del lucacs. men det var fedt.

hjemme på kollegiet smed vi os i solen. det var stadig lidt koldt og jeg har selvfølgelig fået ondt i halsen, så det blev med sweater og haltørklæde på. vi fik læst lidt og lavede så mad. spiste jespers is og gik op til vores køkken, hvor der er fjernsyn. fandt meget dårlig thriller på en af de norske, og den er lige slut. men som tiden dog flyver. nu vil ejg flyve i seng - morgenvandring i morgen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget billedeskønt er publiceret 29/06-2005 23:49 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.