19 år siden

Forbandede fjols!

Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Hold da op jeg har har haft travlt siden tirsdag. Lukkede børnehaven, så jeg kom sent hjem. Skulle egentlig videre ned til M, men ville lige ta et smut hjem og hente ting til næste dag. Lige før min vej bakker min hadefjende numero uno ind i mig. Min nabo. Han er en sær, dum dum mand jeg ikke har vekslet et ord med de sidste 16 år, pga. en åndsvag bagatel. Nå men den historie kan jeg fortælle en anden dag. Manden hverken kigger i spejlet, eller hører mig da jeg dytter af ham. Kunne ikke nå at sætte i baggear, hvilket betyder at han knalder ind i mig. Jeg flyver ud af bilen og råber af ham...hævn. Havde måske ikke råbt så meget hvis det ikke var ham. Men uhh hvor det bare er til at brække sig over, at jeg nu behøver at kontakte ham for at få hans forsikringselskab til at betale skaderne. Og jeg er færdig hvis han benægter, for det var min forende og hans bagende det gik ud over. Og i så fald vil jeg få skylden. Han kan bare prøve på det, hold kæft hvor blir jeg gal! Efter det skulle jeg ned til M, hvor M, T og K kom og grillede, det var rigtig hyggeligt og jeg glemte faktisk hvor sur jeg var. Vi lavede kæmpe bål i haven og sad der til kl 2. Og jeg ærgrede mig vildt over at jeg skulle op på arbejde. Kom da også alt for sent i seng, men næste dags træthed var det værd.
I går blev jeg nødt til at gå hjem og sove lidt efter arbejde, for jeg var helt færdig. Det betød så at vi næsten kom for sent i cirkus. Min mor, far, lillesøster, M og jeg var i byen og se Cirkus Arenas jubilæumsshow. Jeg var imponeret, det var ritig godt. Da vi kom hjem spiste vi jordbær og planlagde hvad og hvornår omkring i morgen, hvor vi tager til sjælland og maler lejligheden.
Og endelig i dag, arbejdede jeg til kl 16, hvorefter jeg havde en time inden personalemøde, hvor jeg selvfølgelig ikke kunne nå noget særligt. Er så lige kommet hjem fra møde, og når jeg er færdig her ved computeren skal jeg pakke, så vi i morgen kan køre lige når jeg kommer fra arbejde.
Prikken over I'et er at jeg skal åbne børnehaven, så jeg skal op om 6 timer allerede. Tror nok jeg skal sove i bilen i morgen. Godnat.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forbandede fjols! er publiceret 30/06-2005 22:25 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.