Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Min far havde været ved revisoren ( min fætter ) i går, og fået resultatet af hans årsregnskab. Han skal have ca. 60.000 tilbage i skat. Puha det er ikke dårlig ! Han har også haft en kraftig tilbage gang i arbejdstid, så det skal jo kunne ses økonomisk. Jeg håber at han bruger pengene til at rejse til Canada igen !

Han kom en smut her ud, da han havde noget papir som min fætter mente kommunen skulle have i forbindelse med refusion af sygedagpenge, og som jeg skulle underskrive ! Jeg kan ikke se det relevante i det stykke papir, da vi har indsendt div. oplysninger engang, men nu er den underskrevet og jeg lovede at køre ud med den i weekenden.

Min far har ikke styr på noget som helst som omhandler papir arbejde, så derfor plejer jeg at udfylde sygemeldings blanketter, og så underskriver han dem bare. Jeg har sågar engang skrevet en midlertidig fyreseddel til mig selv, så jeg kunne få fra fagforeningen under en skade !
Men lige nu står jeg uden løn / sygedagpenge, som min far ikke ved om han skal udbetale, min kære fætter er i tvivl, og ingen af os har hørt noget fra kommunen !

Jeg kunne mærke at maskinen begyndte ( den øverste etage ) at køre på højtryk, og allerede var ved at planlægge en taktik/strategi over for den offentlige myndighed. Jeg har jo bittere erfaringer med at skulle være på forkant med dem !
Claus kunne mærke at der var noget i gære og spurte dertil ! Han fratog mig omgående ansvaret, og erklærede - at det skulle han nok tage sig af. Hmm så nu er jeg også umyndiggjort !
Nej jeg tager det ikke som en personlig fornærmelse, og ved at han gør ALT hvad der står i hans magt for at hjælpe mig. Jeg er så inderlig taknemlig for at have en mand som ham ;-)

Jeg vil se om jeg kan finde en skyggeplads i haven og læse lidt !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rod i udbetalingen er publiceret 02/07-2005 14:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.