Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Jeg lagde hårdt ud med at stå op kl. 05.00 her til morgen. Ikke fordi at det normalt er tidlig for mig, med i de sidste par måneder har det været det ! Jeg følte mig spækket med ubrugt energi, og gik i gang med at pudse vinduer, støve af , støvsugere og vaske gulv.
André kom på et tidspunkt forbi tornadoen med de store armbevægelser og karklude, og spurte underne – gør du hovedrengøring ! Neeej da, hvordan kan du tro det, trællede jeg imens jeg anede hans skeptiske ansigtsudtryk i øjenkrogen.. Hmm den dreng har da set mig gøre rent så mange før, så hvorfor denne underen ! Måske plejer jeg ikke at gå så energisk til værks, som i dag !

Indimellem blev der tid til et par pauser, som ” selvfølgelig ” foregik med musen i den ene hånd, og kaffe i den anden ! Jeg klikkede ind for at se om der var kommet mail, men havde ikke de store forventninger, da jeg selv har sagt fra over for venner og bekendte. Men der var mail !Det var fra gåden som meddelte, at de havde fået en dato for hvornår vi skal i retten vedr. André. ” Konen ”referere til et brev fra advokaten som skrev, at der ville blive lagt op til en behandlings dom !

Med et blev luften suget ud af ballonen, og jeg kunne fornemme en sorgmodighed brede sig fra maven, og ud i hele kroppen. Jeg viste jo at DAGEN ville komme, men havde skubbet det lidt ud på sidelinjen.

Den dreng som står tiltalt er ikke min søn. Forstå mig ret ! Den dreng som for 1½ år siden begik et væbnet røveri på en tankstation, var en dreng med indre kvaler som ingen af os vokse så, som ingen af os forstod var et råb om hjælp ! Hans psykose, stemmerne og synerne havde så meget magt over ham, at han troede – Hvis han begik et røveri, så blev han smidt ud fra gården – Hvis han kom hjem ville de forsvinde, og han ville få det godt igen !

Han har det godt i dag, og er blevet en dejlig dreng som er i balance og har ro i sjælden. Men det bekymre mig at han skal i retten igen, og konfronteres med de tanker og følelser som lå bag hans handling ! Han ved godt at det var forkert, og jeg kan ikke forestille mig, at det nogen sinde gentager sig !

De læger og psykologer som har haft ham under behandling, kan ikke sige hvad der udløste psykosen, og om retssagen vil ribbe op i det igen. Derfor har de også fastholdt hans medicinering ! Samtidig vil de ikke udelukke, at han måske vil have tildens at blive psykotisk resten af livet, og derfor skal bibeholde hans medicin. Men det skal der først tages stilling til når sagen er slut !
Men nu er vi alle agtpågivende over for evt. ændringer, og vil være bedre forberedt på at kunne handle i tide !

Man kan sige heldigvis, at jeg havde gang i så meget her hjemme, så han ikke opdagede min reaktion på mailen. Han skal ikke vide noget før højst en uge før vi skal i retten, da det ellers vil fylde hans hoved op med tanker om hvad der skal ske ! Retten er sat til den 24 august !

Michelle er kommet hjem fra Roskilde i dag. Hun var helt euforisk, og ønskede at festivalen havde varet en uge mere. Men det med fællesbadning var ikke lige hendes kop te ;-)
Hendes far kom og hentede hende på motorcykel, og så fik jeg æren af at stå tilbage med hendes pakkenikker, og vasketøj – Hvad har man ellers en mor til ;-) Nej ret skal være ret. Jeg tilbød selv at tage det med, da jeg alligevel skulle vaske !

Det blev vist til en af de længere dagbøger i dag, men jeg havde lige brug for at lette mit hjerte. Tak for det, og godnat ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har brug for at læsse af ! er publiceret 05/07-2005 00:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.