Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
L er lige kørt - hun skulle hente nogle bøger jeg alligevel ville af med. Hun flytter også hjemmefra om nogle uger, og samler ind til sin bogreol. Vi spiste lidt mad sammen, snakkede rigtig godt og delte lidt hemmeligheder. Hun er begyndt at kysse lidt m S, men det er stadig tys tys, for hun ved ikke helt hvordan ME og J vil tage det. Men hun var glad og det var godt at se efter hun har været så langt nede. Nu sidder jeg og venter på sms fra R om at jeg kan ringe og snakke lidt, men ved ikke helt om hun er hjemme, eller også sover hun måske. Hun plejer i hvert fald at skrive tilbage meget hurtigere. Glæder mig til vi kan ses noget mere på sjælland. Jeg trænger til veninder...eler måske trænger jeg bare til at se noget mere til dem jeg har. Det er mærkeligt at være helt mutters herhjemme, det er så sjældent. Men selvfølgelig rart at jeg kan tillade mig at tage en smøg eller to i stuen.
M har været på arbejde, og er taget ud til en ven. Han spørger om jeg vil hente ham i nat, og selvfølgelig vil jeg det. Siger ikke til ham at jeg faktisk keder mig ret så meget når han ikke er her. Men så kan det da være at jeg kan nå lidt videre i Engle&Dæmoner. Har ret travlt hvis jeg skal nå at læse alle de bøger jeg har liggende. Vil gøre et forsøg, for der er ingen af dem jeg særlig gerne vil gå glip af, og nu har jeg ventet så længe på dem. Bare ærgeligt at de ale kommer på en gang. I morgen ser der endelig ud til at være en fri aften, mit værelse trænger så grueligt til en ordentlig overhaling. Og dog er det næsten 80 % sikkert at jeg ikke får det gjort alligevel.
Der er lus i børnehaven, og mit hoved klør gevaldigt...tankernes kraft måske, vil i hvert fald tjekkes igen igen.
Nå nej, kom lige i tanke om at vi skal spise hos L oK i morgen, nå men det bliver nok også hyggeligt. Glæder mig i hvert fald til at se lille A igen, hun vokser vildt for tiden. Men nøj hvor er hun dejlig!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tak for snakken. er publiceret 05/07-2005 21:51 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.