18 år siden

og så kan du kører traktor..........!

Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Ja det sagde han faktisk til mig i mandags...... Han sagde:" Har aldrig mødte en pige som dig, du er på mange måder den helt perfekte pige og så kan du køre traktor........!!!"

Et splitsekund efter kunne han godt se på mig, at det nok ikke lige var det rette at sige. Jeg var mildt sagt måløs! Jeg véd godt, hvad han mente, men det lød sgu bare så sært...!!

Har været ked af det, men også lettet. Hvis han havde været på et andet stadie i sit liv, ville vi sikkert have været det perfekte par. Men han var ikke klar til det, jeg gerne ville og han mente ikke, han var forelsket. Han sagde han aldrig har prøvet at være det..! Det kan man jo ikke gøre noget ved, men det lyder lidt afstumpet. Måske har han en bestemt forstilling om, hvordan en rigtig forelskelse må være, jeg ved det ikke? Jeg tror, at havde han været rigtigt forelsket, så havde han taget chancen..

Nå men livet går videre.. Ret bogstaveligt. Idag skal jeg til stranden med min eks (T4), som jeg ikke har set eller snakket med i 3½ måned. Vi har kun sms´et. Har haft lyst til at aflyse flere gange, kan ikke gennemskue, hvad det fører med sig.

Han siger han har fortrudt, men den hopper jeg ikke på. Jeg er kommet dertil at jeg har det psykiske overskud til at vil have alle brikker på bordet, nu vil jeg have en ordentlig forklaring. Jeg er absolut ikke klar til overgivelse og underkastelse endnu engang.....!!!

Min bedste veninde spurgte igår om jeg havde lavet en aftale med ham og jeg løj direkte for hende. Hun siger, at jeg skal holde mig fra ham, at jeg har givet ham de chancer han skal have..!

Måske... Men jeg føler godt jeg kan takle situationen idag, selv om han nok har en skummel hensigt med at mødes. Hvis han lægge alt frem og fortæller mig, hvad det her drejer sig om, så kan jeg forholde mig til det. Indtil da er der ingen fare på færde..

Jeg snakkede med A iaftes. Vi er jo ikke uvenner. Han var til jobsamtale igår og på mandag rejser han til London. Vi snakkede lidt om smatalen igår og jeg sagde, at han skal passe på sig selv i London. Jeg tror nu ikke det er der, der sker noget næste gang, så måske der det, det sikreste sted at rejse hen...?

Men hvor er det dog forfærdeligt! Hvad er der nu galt med fredelige politiske demonstrationer, hvor man ytrer sin utilfredshed...? Så må man sgu selv stille op og forsøge at gøre en forskel i stedet for at stå på sidelinjen og skælde ud på de folkevalgte....!!
Krig og terror er ikke vejen frem mod fred og forenelighed...!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget og så kan du kører traktor..........! er publiceret 08/07-2005 11:07 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.