19 år siden

Ferie i udsigt

Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
20 dage siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor er det altså godt, at der kun er to arbejdsdage tilbage – og så er det ferie..!!!!

Vi har lige haft en dejlig men også en smule anstrengende uge, hvor vejret heldigvis indbød til de ”kortærmede bukser”. Dejlige varme dage og næsten tropiske nætter har det jo været, og selv om varmen kan være hård, har det altså sin egen charme at få lov at opleve denne modsætning til vinterens kulde og kæmpesnedriver. Jeg har det altså godt med at bo og leve her i lille Danmark med alle de kontraster, det nu medfører.

Alle mine københavnerbørn kom hjem fredag aften, og Peter kom fra det nordjydske. Vi tilbragte nogle skønne timer på terrassen med grillmad og tilbehør, alt imens lørdagens polterabend for Benthe blev forberedt. Hun var der selv, Benthe, og havde jo lugtet lunten, men holdt sig pænt i baggrunden….
Lørdag gik det så løs fra morgenstunden – startede med brunch for 10-12 piger, videre på skovtur med diverse forlystelser samt frokost, hvorefter jeg som chauffør satte dem alle af i Tørring hos Playland, så de kunne hygge sig der nogle timer med et planlagt program. Selv kørte jeg hjem igen, smed mig på sengen og sov en times tid. OP igen og videre til aftenens program med spisning for alle – også alle vores mænd..! Det blev en god aften, endnu engang med grillhygge..!

Søndag skulle vi jo så alle til barnedåb.
Han var så fin og sød, vores lille baby, der blev døbt navnet Job. Endnu et bibelsk navn, så nu har jeg to små ”bibelske” børnebørn, Job og Josva. Han blev døbt i sin mors dåbskjole, der havde fået det lyserøde skørt udskiftet med et lyseblåt i stedet. Jeg kan godt li’ at mine piger bruger de gamle ting fra deres egen tid som små. Job bruger også den gamle vugge, der blev lavet af hans tip-oldefar.
De unge forældre havde valgt at holde en ret uhøjtidelig barnedåbsfest, og med den varme, der var, var det altså dejligt. For tredje dag i træk var der gang i grillen ( den gamle rustne ”Weber”, som nogle fyldepennere jo kender :O)))) og det fungerede fint at tilberede festmaden på den.
Hen mod aften var vi alle trætte, så da der var ryddet op efter festlighederne, kørte vi hjemad. Aftenen blev nærmest tilbragt i ”udflydende” tilstand.

Mandag var jo arbejdsdag igen for mig, og Peter kørte til Nordjylland med MIN bil :O(( - til gengæld fik jeg lov at beholde Berlingo’en her..!
Alle vores drenge skulle holde polterabend for brudgommen, Jesper, i mandags. Han blev kapret, og i modsætning til Benthe, var han fuldstændig uforberedt på det – men meget meget glad og overrasket. Jesper er en stille fyr, så de havde lavet en rolig dag for ham med golf, fællesspisning og pool. Jeg kunne høre på dem alle, at det også havde været en rigtig god dag, specielt var de alle begejstret for golfspillet, så DET skal vist prøves igen. Alt imens hygge Irene, Annie, Josva og jeg os derhjemme. Sent om aftenen sendte vi Irene og Jonas med toget tilbage til København.

Tirsdag var Annie, Peter og Josva på tur til venner i Ribe, mens Benthe og jeg derhjemme. Benthe ringede til mig på arbejdet og spurgte om jeg ville med hende ned at hente brudekjolen, som nu havde fået de sidste tilretninger lavet. Åh, hvor er hun en flot pige – fuldstændig perfekt i den store, hvide kjole – nærmest klassisk smuk, var min tanke, da jeg så hende i den.
Da Annie og Peter vendte hjem igen tirsdag aften, måtte Benthe jo lige i kjolen endnu engang for at få storesøsters accept på, at alt var OK..!

I går kørte den lille københavnerfamilie så hjem igen, og jeg kom efter arbejde hjem til et stille, stille hus. Jeg sank om i en stol på terrassen med en kop kaffe, og mærkede bare trætheden brede sig i kroppen oven på de seneste dages travlhed. Jeg bøvler lidt med nakke og skuldre, når jeg har for meget at se til, og det føltes, mens jeg sad der med kaffen, som knive der borede sig ind i mig – der var som en lille melding om, at NU var det nok..!
Jeg tøffede lidt rundt resten af dagen, fjernede lidt ukrudt i haven og forsøgte at bringe huset tilbage til normal-tilstand, men var faktisk for træt til for alvor at få noget fra hånden. Jeg faldt tidligt om i aftes og har bare sovet som en sten hele natten.

Her på arbejdet er der heldigvis forholdsvis stille – selve fabrikken er lukket, og vi er ikke mange mennesker her; næsten kun mig og mine lagerfolk, så vi kan få lidt varer sendt ud til kunderne.
I dag kommer Peter hjem igen med MIN lille bil, der har fået installeret fart-pilot i mellemtiden – og jeg glæder mig enormt til at se dem begge to – altså både Peter og bilen :O))
I morgen har jeg sidste arbejdsdag før ferien, og ferien starter med en hyggetur til det lille røde hus i marsken og Sofie Møllers fødselsdag i morgen eftermiddag og aften :O)) DET glæder jeg mig også til – helt ubeskriveligt..!
På lørdag bliver jeg gammel, og i den anledning kommer Peters mor herned sammen med hans 3 børn. Det er så dejligt, at hun har lyst og mod på at tage den lange tur herned, og heldigvis har vi fået hende overtalt til at overnatte her til søndag.

Og SÅ ER DET FERIE..!!!!
I næste uge tøffer Peter og jeg ud i det blå i den grønne Berlingo – sikkert til Mors og Fur og andre dejlige nordjyske steder, og hvor bli’r det altså godt bare at gi’ slip på hverdagen for en stund, inden det igen går løs med bryllup o.s.v.

Nåå – selv om her ikke er travlt på arbejde, må jeg vel hellere komme op i omdrejninger igen..!
Jeg ønsker jer en rigtig god dag derude….

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie i udsigt er publiceret 14/07-2005 08:17 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.