Hr Solsort
Peter
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Hej dagbog, igår var jeg til en fest..det var faktisk en god fest..en af de bedste jeg har været med til. Det var nu ikke lige det jeg ville skrive om. Engang imellem overrasker jeg enda mig selv med min evne til at have svar på rede hånd. Jeg fik virkelig fyret en fed en af igår :) Og min evne til at sige tingene så stift som tør vodka.

Nå jeg har lige været inde og stille på vækkeuret, det bliver der vist brug for imorgen. Jeg forstår ikke ferien er slut, foran mig venter arbejde..studier..jeg ved godt at det er et langt federe studie end jeg nogen sinde har oplevet, ..men hvem ville ikke aller helst bare være fri? Jeg elsker at være alene, være mig selv...uden at skulle snakke med andre, vise dem et smil, så de tror alt er godt. Kunne jeg leve et afsides sted, uden kontakt med andre..ville jeg vælge det! Men det kan ikke lade sig gøre, - mit liv og verden generalt styres af penge, økonomi...jeg kunne lægge i min seng og sove hele dagen, hvis det ikke var fordi jeg skulle op..og jeg er sååå træt altid, - jeg prøver at ungå at gabe for tit...holde øjnene åben,..smile, jeg burde ha været skuespiller, jeg er glimrende i rollen...Jeg ved også at jeg burde gøre som alle andre,..at jeg ikke er alene...men de andre drikker sig fulde i weekenden, i et forsøg på at drukne hverdagen i fest..men det bliver altid mandag, og det bliver altid weekend igen..den samme trommerum. Jeg står ansigt med det hele altid, - jeg drikker ikke, forsøger ikke at glemme..for jeg ved jeg kommer til at huske igen...og det ændre intet, ud over at man sikkert får et lille afbræk...det samme gør jeg, når jeg smider facaden....bare er mig selv og alene..det nyder jeg. Måske har jeg ikke krigs eller sult problemet, men det der nager folk, det der sætter skår i folk hjerter, og mit..er alt sammen noget der tynger, uanset hvad det er..så betyder det noget for den individuelle. Så er der fjernsynet, jeg ved ikke, - jeg ville nok ikke vide så meget..hvis det ikke var fordi jeg så så meget af det som barn..det lærte mig engelsk, og tusinde andre ting..men det ændre intet.

Vi er sikkert mange der er alene i vores hjerter, - Mit problem var at jeg kunne elske et andet menneske, at jeg ikke følte nok i mig selv...når denne følelse ikke længere eksistere, måske kan jeg så smile rigtigt, se mit fjernsyn alene..og sige ærligt at alt er som det skal være...Forskellen er ikke at jeg ikke kunne li mig selv, men at jeg faktisk kunne li andre end mig selv! desværre var jeg alene..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fest er publiceret 15/08-2005 00:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.