18 år siden

mødte vennerne - great...

STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Da jeg flytter sammen med min kæreste om meget snart - holdte han en afskedsfest på sit kollegie i lørdags. Der kom stort set alle hans venner, også nogle jeg ikke havde mødt endnu, om som selvfølgelig glædede sig til at møde mig, og jeg da også på sin vis til at møde dem.
Det var en rigtig god fest. Jeg var som jeg altid er - rigtig rar og morsom :-) !!
Der gik ikke så længe inden H kom over og glad sagde til mig, og ja det sagde de da også selv, at han helt klart havde skudt papegøgen med mig.. Jo Jo - det er jo sådan set ikke så tosset.
Nogen senere på aftenen og mange "armbøjninger" siden skulle jeg lige snakke med pigen af de venner, jeg ikke kendte. Og kender I det, når man møder en for første gang, så får man da lige HELE livshistorien. Med alle de problemer det indebærer. Hun talte godt nok en del om, at hun ikke rigtigt havde nogen omgangskreds siden de var flyttet, og hun trængte til et arbejde, men der ikke var så mange ledige lærerstillinger i det område, og derfor pga den manglende omgangskreds sugede folk til sig når hun mødte dem.. Ja tak - tænkte jeg bare, det må du sgu nok sige... Så jeg ved ikke om hun tror, vi er hjerteveninder nu. Hun talte en del om, at nu skulle vi snart ned til dem, og efter at have siddet en time med et smil klistret på læben og have nikket flinkt hele tiden, så var jeg bare træt og ville slippe væk. Så jo da, vi kører snart til den anden ende af landet, så jeg kan høre noget mere på dig!
Nej, nu skal jeg være sød, de er nogle Hs bedste venner, og de var også flinke.. Og jeg vil også gerne være en del af hans liv. Men det jeg er allermest bange for er nu, at H også var så begejstret. Tror han nu også at jeg bare skal være bedste veninder med ms lonesome fra nu af?? Det er hans venner, og jeg kan sagtens tage derned en weekend og sikkert også hygge mig - men så stopper den vist også der. Jeg har masser af dejlige veninder nu...
Og så er der bare et eller andet ved dem, som jeg ikke kan sætte finger på - men jeg tænker bare, hold da op hvor er vi nu nok måske ret forskellige...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mødte vennerne - great... er publiceret 16/08-2005 14:10 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.