18 år siden

TransportBob i dramatisk færdselsuheld

Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kære Dagbob

Her til morgen var Bob hoppet på cyklen, for at få løst transportopgaven i forbindelse med flytningen af ArbejdsBob fra den beskedne hybel på Østerbro, til det imposante magtcenter, hvor han til daglig huserer, og han var tæt på at komme grumme galt afsted.

Pludselig lød der et skrig fra cyklisten foran ham, som stoppede pludseligt og, bortset fra skriget, umotiveret op, uden chance for, at den ellers så rutinerede cykelvirtuos kunne nå at stoppe.

På den våde cykelsti skred TransportBobs kørtetøj, da han resolut klodsede bremserne, men på mirakuløs (og uden tvivl rutineret ) vis, lykkedes det for TransportBob at styre udenom, så en direkte, og måske fatal kollision kunne undgås.

En rystet, men dog fattet TransportBob udtaler her til Dagbob´en:

"Jeg hører damen foran mig skrige, og ænser kun svagt at hun bremser. Lynhurtigt og nærmest pr. refleks, tager min grundige cykeltræning over, og jeg undviger til venstre, for at skåne den forankørende cyklists liv."

Ingen tvivl om, at denne heroiske reflekshandling har reddet flere liv, i det der senere skulle vise sig at være et større harmonikasammenstød, på cykelstien foran Holmens kirke.

TransportBob fortsætter;
"Det hele gik meget hurtigt, men jeg oplevede alligevel at få indtil flere tanker, mit liv passerede revy for mine øjne, samtidig med at jeg nåede at tænke, at nu kom jeg ikke med til festen på lørdag, at jeg skulle ha´ slukket for varmen derhjemme, og det nok havde været en god idé at skifte underbukser alligevel"
"Min revy bestod af glimt af min første 3 hjulede da jeg var 8-9 år, min første tur som 15 årig uden støttehjul, cykelhjelmen jeg fik af forældrebob´erne, men som hurtigt blev byttet til ventilgummi istedet og endelig Bjarne Riis´ triumf i Touren"

En særdeles dramatisk morgen i det indre København. Her på Dagbob redaktionen er vi blot glade for, at vores helt overlevede, og samtidig formåede at redde de andre cyklister fra en meningsløs og tragisk skæbne.

Hele ulykken blev iøvrigt udløst af en kvinde der tabte en pose med morgenbrød. I sin uendelige naivitet, klodsede hun straks bremserne, selvom det tydeligvis står, eller som minimum burde stå på side 1 i bogen om at cykle i morgentrafikken, at det gør man ikke, og hun startede dermed kædereaktionen, der kunne have haft så fatale konsekvenser.

Den uheldige kvinde blev behørigt straffet, af vores egen helt iøvrigt, da denne kørte over kvindens morgenbrød, i de forvirrede sekunder efter ulykken. Så kan hun fandeme lære det, ka´ hun!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget TransportBob i dramatisk færdselsuheld er publiceret 24/08-2005 23:14 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.