18 år siden

En fremmed flytter ind

Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Kære DagBob

Fredeligt lå Bob i sengen og klukklo til Bridget Jones, da pludselig han ud af øjenkrogen bemærker en bevægelse. Neurotisk anlagt, som Bob jo er, kaster han fluks al sin opmærksomhed hen mod det uidentificerede bevægelige objekt, der i hast er på vej op ad dynen, med direkte kurs mod Bob´s uskyldige ansigt. AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGHHHHHHHH!!!!!!

Nu vil Bob jo nødigt fremstå som en mand uden mod og mandshjerte, det ville jo være decideret umaskulint, men når edderkopperne først antager kattestørrelse, så ryster Bob altså lidt i bukserne. I en lynhurtig bevægelse nåede Bob både at komme ud af sengen, og samtidig (meget modigt) kaste sin dyne i en lammende bevægelse, ind over det kravlende monster, og dermed forhindre en langsom, pinefuld og sikker død for Bob (forklaring følger).

Det tog lige et par sekunder at komme sig over det højst overraskende angreb, og fordele/ulemper ved en nat på sofaen blev vendt af PraktiskeBob, mens SikkerhedsBob lynhurtigt tænkte over to ting:
Hvordan faren kunne afværges?
Hvordan faren overhovedet kunne opstå? (Hvordan kommer en 3 kilo tung giftjagtmenneskeræderdræberedderkop, på størrelse med en lille kat, helt op på 3. sal?)

Bevæbnet med køkkenrulle, jagtgevær og vaders, gik Bob til angreb. Han fjernede lynhurtigt (og meget meget modigt) dynen, og blotlagde dermed uhyret, som, ganske utroligt faktisk, størrelsen taget i betragtning, ikke selv havde fjernet dynen for at fortsætte sit dræbertogt.

I en dramatisk, og snart legendarisk, redningsaktion, kastede Bob sig rasende (og meget meget meget modigt) over indtrængeren, og neutraliserede denne. Af hensyn til eventuelle dyreværnsforeninger, kan Bob ikke nærmere komme ind på hvilke konsekvenser det havde for den formastelige indtrænger, at den blev fanget af SikkerhedsBob, men lad os blot konstatere 3 ting:

1. Det involverede knusning af skeletter
2. Det involverede drukning
3. Verden er en giftjagtmenneskeræderdræberedderkop fattigere

Efterfølgende kunne Bob konstatere, at han havde undveget døden med få millimeter. Inde på dynen, der hvor "Dræberuhyret fra helvede" havde kæmpet en desperat kamp for at komme ud af dynen, lå en plamage som helt sikkert var gift (eller også havde edderkoppen pisset i bukserne af skræk....det er naturligvis en mulighed, siger ZoologiBob), hvilket beviser, at monstret var kommet til Bob med et eneste formål, nemlig at slå ham ihjel. Meget skræmmende!!!!!

Heldigvis er Bob flittig til at se Animal Planet, og kunne derfor reagere som han gjorde. Tænk hvis uhyret havde bevæget sig ind hos et helt almindeligt menneske, så ville sagen nok være endt knapt så lykkeligt.

Bob anbefaler derfor den store kabelpakke til samtlige husstande i Danmark, indført med øjeblikkelig virkning, og betalt via sundhedsministeriet og amterne, som fremover vil spare milliarder til behandling af patienter der har været udsat for naturens modbydeligheder.

Sker dette ikke snarest, ser Bob sig nødsaget til at undlade at stemme ved næste valg, eller betale sin licens op til en uge for sent.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En fremmed flytter ind er publiceret 25/08-2005 14:53 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.