18 år siden

Er der allerede gået en uge?

håb
Halina Abram...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
3 måneder, 3 dage siden
Ja så gik der en uge til... og der er vel egentlig sket temmelig meget... for alle andre end mig. Mine forældre købte ny bil, min søster købte ny vaskemaskine og fik R endelig Internet.
Mine forældre erhvervede sig en ny gammel fiat punto, med den alt for svage 1.2 l motor... Jeg blev skide sur for det sidste halve år har min far gået og brokket sig over og skældt fiat ud... men han er måske bare ikke klogere? Prisen gider jeg ovehovedet ikke kommentere udover at forhandleren har taget deres røv noget så gevaldigt!
Så købte min søster en vaskemask./tørretumbler. Det er også fint nok men jeg synes man skal være mere alm. dum for at købe det i en maskine... Og det ville jeg absolut have fortalt hende hvis hun havde spurgt mig til råds...Jeg er elektriker og roder med hvidevarer jævnligt... men min mening er åbenbart ligegyldig når bare jeg vil komme og installere vidunderet. God mine til slet spil kan man sige... hvad skal jeg sige til hende?
"Det er da noget skrammel du har købt der!" eller noget med at få det bedste ud af det? Var til tandlæge i onsdags... heldigvis ingen huller. Sad i stolen i 5 min. Nu sidder jeg med et Girokort på 260 kr. Det er sq en meget god timeløn.

Fik også ordnet bilen, så nu kører den som den skal igen.
MEMO: lad være at købe tændrørskabler i Høyer, Thansen, Biltema og andre steder; Det er tilsyneladende et sted hvor man ligeså godt kan hive potmånen op og købe originale kabler. Men så blev man så klog.

Er lidt træt idag... Var ude og kigge på festugen igår aftes; Tina Turner Jam på Axeltorv... Det var kanon! det lyder jo nøjagtigt som mrs Turner og det ligner næsten også...
Mødte L deroppe og hun fik lov at give en øl. Ville gerne have returneret den men så blev vi væk fra hinanden, så den må hun have til gode... Savner hende stadig men det går vel over en dag... Mødte iøvrigt også C men hun så lige så sur ud som hun plejer...
Det går jo ikke det her, Jeg må jo videre. R kommer i aften og før det kommer jeg vist til rydde lidt op i kahytten og handle lidt ind. Skal også på biblioteket og hvis jeg på et tidspunkt kan nå en lur på sofaen ville det vist ikke gøre noget. Til næste gang Ciao

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er der allerede gået en uge? er publiceret 27/08-2005 10:32 af Spacey.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.