ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Det er en stille weekend. Kun Anne og jeg er hjemme, mens Carlo er sejlet til Ho, hvor der denne weekend er Ho Fåremarked. Det er en tilbagevendende årlig begivenhed, som han bare må opleve og det er ham vel undt, at være til marked sammen med sine sejlerkammerater. Der er dog gået noget af glansen af – det hele er ikke så godt mere, som i de gode gamle dage, hvor der lå mindst 20 – 40 både linet op i bugten og hvor markedet var i selve byen. Nu er markedsplads og tivoli flyttet udenfor byen og ved den enlige landgangsbro nede i bugten ligger der i år syv både. Jeg har oplevet stemningen, da jeg var med for 7 – 8 år siden.

Anne og jeg kørte en tur op til Carlo i går eftermiddags. Med mobiltelefon var det nemt at finde hinanden og kun en opringning skulle til, så stod ham et bestemt sted og tog imod os. Carlo viste os ned på en mark med p-pladser, hvor både vejen og marken var nærmest bilfri. Samtidig kunne vi se en anden vej rundt, hvor der var kilometerlang kø al den tid, hvor vi var der. Godt med lidt lokalkendskab.

Jeg havde glemt at få en jakke med hjemmefra, så heldigt var det, at i første bod vi kom til, kunne man købe jakker og her fandt jeg en sort dunjakke til 30,- kr. og havde derefter ikke problemer med at holde varmen. Vi gik rundt og så lidt på al gøglet, men nok mest havde vi travl med at kigge efter hinanden, så vi ikke skulle blive væk fra hinanden. Kun en´ gang måtte vi lige gribe fat i mobilen for at finde Carlo igen, der ikke stod mange meter væk. Øv – jeg fandt en rigtig god barstol, som jeg mangler i baggangen, når jeg arbejder med mine blomster. Den kostede kun 40,- kr., men jeg købte den ikke, fordi jeg ikke gad slæbe rundt på den. I skrivende stund ærgrer jeg mig, men der dukker nok et alternativ op på et tidspunkt.

Vejret var noget ustabilt og ikke mere end lige havde vi sat os med forfriskninger i et serveringstelt, før regnen stod ned i stænger, folk havde søgt læ og markedspladsen lå våd og tom hen. Ikke det allerbedste vejr at være til marked i, men alt er jo relativt. Inden vi helt forlod Ho, var vi en tur nede i båden og få lidt cola – kaptajnen havde desværre ikke kaffe at byde på – og derefter var tiden inde til at tage afsked og vende næsen sydpå igen. Med en lille afstikker ved den lokale Brugs købte vi et par pizzaer, som skulle gøre det ud for vor aftensmad. De blev spist i hver vor sofa, mens vi så Royal Rock Koncert på Rosenborg Slot og så gik den lørdag aften..

Endnu er der ikke lagt planer for dagen i dag, men jeg tror, at den skal foregå herhjemme i fred og ro med forskellige småting. Måske sætter jeg mig ved symaskinen eller jeg finder på at rydde op i et skab eller to. Det kan også være, at jeg arrangerer en tur ud i naturen efter lyng og mos og håber på, at Anne gider med. Endnu er ikke planlagt andet end et dejligt, varmt bad og derefter en smuttur efter rundstykker og cigaretter. Jeg er løbet tør for smøger – plejer jo bare at ”nakke” Carlos cigaretter.

Nå, jeg må i gang. Jeg vil ønske jer alle sammen en rigtig god søndag. Bær over med vejret – der er lovet godt sensommervejr hele næste uge.

Hyggehejsa fra en ”tidligt oppe” Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt er relativt. er publiceret 28/08-2005 08:37 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.