18 år siden

Glade tanker en tirsdag aften

Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Status er overstået på mit arbejde, men jeg kæmper stadig lidt for at blive færdig med den EDB-mæssige del, så jeg har stadig travlt og er stadig en smule stresset.

I dag tillod jeg mig dog at gå til tiden, jeg havde nemlig en gammel aftale med en zoneterapi-veninde, som jeg under ingen omstændigheder ville aflyse. Det blev bare sådan en god eftermiddag, med kaffesladder og lidt gensidig behandling med både massage og zoneterapi. Hold da op, hvor var det godt – jeg har en dejlig rolig og afslappet fornemmelse i kroppen i aften, så jeg er sikker på at en masse spændinger har måttet slippe taget..! Det føles som at få ny energi, der fylder krop og sind..!

Jeg fik en dejlig opringning fra Birthe i dag. Hun fortalte, at Job har haft det så godt de sidste par dage, så næsten ingen gråd, men oven i købet smil og pludren. Han bekymrer mig sådan, den lille fyr, fordi han har grædt så meget i sit lille korte liv. Jeg er ret sikker på, at det er kolik, der plager ham, og efterhånden er sundhedsplejersken også kommet til det resultat, så derfor har hun sammen med Birthe eksperimenteret lidt med at undlade mælk fra Birthes kost, og det giver tilsyneladende et godt resultat. Jeg ville ønske, jeg selv havde fået den tanke for længe siden – men godt, hvis det hele nu er på rette spor. De trænger bare så meget til at ha’ det godt i den lille familie, til igen at finde ro og balance i en hverdag. I hvert fald var det rigtig godt at snakke med en glad Birthe i telefonen i dag..

Ellers er der vist ikke så meget at fortælle ud over, at jeg bare har fået det dejligste brev fra en fyldepenneveninde – tænk, at der findes et menneske, så helt fantastisk som DIG..!!!

Alt i alt en rigtig god og glad dag..!

Nu vil jeg lige en tur under bruseren og så af sted til drømmeland :O))

Godnat derude
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glade tanker en tirsdag aften er publiceret 30/08-2005 23:11 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.