Et B-menneskes tanker.

En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Jeg har sovet længe i dag. Det var dejligt og hårdt tiltrængt, for jeg er absolut ikke god til at lægge mig til om aftenen. Da jeg stod op, havde min dejlige mand kaffen parat og efter at have siddet og snakket planer for weekenden igennem, smuttede jeg ind til min pc-er med en dampende krus kaffe - så kære Fyldepen - her er jeg. En debattråd handler om ens kæreste eje - og pludselig går det op for mig, at mit kæreste eje absolut må være min computer med adgang til nettet.

Jeg er startet på min niende måned som "selvstændig" - som førtidspensionist og stadig går jeg og venter og venter på en afgørelse af sagen i pensionskassen fra min fagforening. I går kom jeg en lillebitte skridt nærmere, for da fik jeg i et brev information om, at jeg vil blive indkaldt hos en neurolog for at få lavet en specialistlægeerklæring. Først når lægekonsulenterne i pensionskassen har denne erklæring, kan der vurderes om jeg er berettiget til pension. Det er en lang proces, men jeg forsøger at gøre venterummet rart og tænker egentligt ikke så meget over sagen til daglig.

Så i morgen skal vi ud af huset igen. Vi er inviteret til familietræf i sommerhuset på Mandø, hvor vi skal mødes med de fleste familiemedlemmer på Carlos side - altså søskende med påhæng og børn. Det bliver dejligt at ses med dem og vi glæder os faktisk. Vi skal hver især komme med et eller andet til sammenskudsfrokost og vi har bestemt at tilberede en flæskesteg og tage den og forskelligt tilbehør med.

Anne er for længst startet i 10. klasse inde på sin "gamle" skole, hvor hun er faldet godt til i en dejlig og harmonisk klasse. På mandag aften er der forældremøde, hvor vi havde tilmeldt os alle tre, men det er nu kun datteren og jeg, der tropper op, for far er lovlig forhindret. Det bliver mærkeligt at komme på skolen igen, hvor vi efterhånden har haft vor gang i en del år - først med Jacob og derefter med Anne. Jeg mindes sidste forældremøde derinde, som vi var til for to år siden - samtidig med at jeg var i mit livs krise. Det møde var bestemt ikke rart - måske fortæller jeg om det på et senere tidspunkt. Endnu er jeg ikke parat til det.

Det er utroligt dejligt vejr, så det er muligt, at hvis nogen kommer forbi det lille røde hus i marsken, at de vil finde mig med rumpen lige i vejret ude i blomsterbedet, der i tidens løb er forsvundet i knæhæjt ukrudt.(overdrivelse fremmer forståelsen)Bedet har godt af mig og jeg har godt af luft og sol.

Det er også snart tiden at høste paradisæblerne og få lavet den skønneste gele af dem. Carlo har sagt til mig, at jeg godt kan lade være med at forære væk af det. Han vil selv have det - det er da noget af en kompliment til mit sylte-gen.

Nu vil jeg forkæle mig selv med et dejligt bad, smøre min krop med en duftende creme, lave manicure og pedicure, sætte håret og tænke ved mig selv - jeg oplever kærligheden, mens de smukke har travlt med at være smukke og derfor må have en site for at finde en kæreste.

Kan alle andre skærmplanter have en god weekend. So long....

Hyggehejsa fra en B - Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et B-menneskes tanker. er publiceret 03/09-2005 11:56 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.