18 år siden

Bob i himlen

Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Kære DagBob

"Niks, no way, aldrig i livet, det kan i fandeme godt glemme". Afvisningen fra BankBob kom prompte, og blev lige så prompte afvist tilbage af EventyrBob og GlobetrotterBob, som hverken ville lytte til BankBob eller ForsigtigeBob, da de mente at de to sortseere ikke havde argumenterne med sig, da de tøvede med straks at give Bob frit løb til nye eventyr.

Vi havde dermed nu to afvisninger af samme sag, hvilket jo burde have efterladt Bob i et dilemma, for hvem skulle nu tage beslutningen? Beslutningen var dog taget, for som historien gentagne gange har vist, så lytter vi ikke overdrevet meget til BankBob, og da slet ikke når nu det drejer sig om rejser og nye eventyr.

For det var netop det det drejede sig om idag. Bobs gode ven, lege og rejsekammerat, Dr K, havde netop ringet:
"Ved du hvad du skulle?"
"Næææ" svarede Bob tøvende, for det vidste Bob nemlig ikke, bortset fra, at han troede han skulle hjem fra job, efter endnu en lang dag på slaveanstalten.
"Du skulle tage med til Himalaya i 3 uger næste år" (Bobs ven er ikke lige så geografisk velfunderet som Bob er, og derfor ved han ikke, at det ikke hedder Himalaya, men Himlelaje)
"Aha (mindre slåskamp med BankBob)...okay"

Så nu skal Bob tilsyneladende til Himlelaje og rafte, klatre, vandre, se på bjerge, fryse, svede, og hvad man nu ellers laver på de kanter. Det bliver vel ikke for alvor specielt kedeligt?

Vi triller lige hen til det der Himlelaje, finder et bjerg, hvilket Bob har hørt ikke skulle være så sørens vanskeligt på de kanter, og så må vi jo tage den derfra. Det kan vel ikke gå helt galt? Det kunne vel ligefrem ende med at blive lidt af en oplevelse? Jubiiiiiiiiii............

Det er godt nok først om 14 måneder, hvilket jo kan ses som langt ude i fremtiden for almindelige mennesker, men Bob ser lidt anderledes på det. Som Bob ser på det, får han næsten 14 måneders ferie og oplevelse ud af det, idet han nu kan tilbringe hver eneste ledig stund de næste 14 måneder, med at snakke med Dr k om den fede tur til verdens ende, eller hvor det nu er de har placeret Himlelaje.

Det er vist temmeligt tæt på verdens ende, men Bob er ikke helt sikker, hvilket ikke stemmer helt overens med Bobs tidligere udtalelse om rejsekammeratens geografiske færdigheder, men den slags små detaljer lader vi os ikke gå på af på DagBob redaktionen.

Uhhh, det er blevet sent, Bob skal se at få pakket ;-)

GlobetrotterBob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bob i himlen er publiceret 06/09-2005 18:13 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.