18 år siden

Er du sindssyg el. syg i sindet

Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvor er forskellen ? Hmm det kommer selvfølgelig an på den sindslidende, diagnose og dennes tilstand. Og selvfølgelig også i allerhøjeste grad i hvilken sammenhæng det bliver sagt eller brugt !

Før i tiden kunne jeg f. eks. godt finde på at sige ” nej hvor er du åndsvag, ” eller ” er du fuldstændig sindssyg ! ” hvis der var noget som jeg mente var helt ude i skoven. Det gør jeg ikke mere ! I dag har ordene fået en anden betydning, og blevet en definition af en tilstands betegnelse. En sindstilstand hvor man bla, kan være utilregnelig !

Hvorfor pludselig så nærtagende over for et ordvalg som i bund og grund intet ond sindigt har på sig, men bare er ment som en talemåde / udtryksform ! Jo - jeg har modtaget domsudskriften fra retten,hvor der sort på hvidt stod – at tiltalte på gerningstidspunktet har været utilregnelig på grund af sindssygdom eller en tilstand, der må ligestilles med sindssygdom !
Jeg ved godt at rettens konklusion og dom i sidste ende er kommet min søn til gode, idet at nogle døre er blevet lukket, og andre er åbnet. Jeg har også set på dommen som noget positiv ” når det nu er sket. ” Men det er aldrig rart at have det på skrift, at ens søn var sindssyg eller i en lin. tilstand !

Det er gået ned af bakke for mig på det sidste. Den kære søvn eller mangel på samme dominere mig fuldstændig, og jeg føler mig som en zombie som famler sig frem. Jeg kan ikke finde en soverytme, og vågner tit om natten. I dag måtte jeg spørge Claus hvor han havde vækket mig, da jeg ikke kunne huske om jeg var gået ind i stuen sidste nat !
Denne hukommelsestab er blevet hyppigere på det sidste, og kan ikke undskyldes med alderen mere ;-). Beskeder eller dele af samtaler forsvinder ud i det blå, og jeg bliver usikker og fortvivlet når jeg bliver konfronteret med det !

Ik mere jammer fro i dag - Jeg har en seng som gerne vil puttes ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er du sindssyg el. syg i sindet er publiceret 15/09-2005 20:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.