Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Og jeg har tænkt på det !

Min far er stadig ” hjemmegående ” og har det rigtig skidt. Han sagde til mig i weekenden, at han troede at han måske var ved at udvikle en depression. Det tror jeg også !
Jeg kan selvfølgelig ikke skelne imellem om det er en depressiv farce i hans i forvejen sygdom, eller om det er en regulær depression, og ved ej heller hvad forskellen er, om der er nogen ! Jeg har ringet til sygedagpengekonteret og bedt om hjælp til at hjælpe min far. ;-) Normalt plejer jeg selv at udfylde mine sygedagpengesedler, og han skriver dem bare under. Jeg har lovet at udfylde hans, men jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle skrive under sygdommens art.
Han havde ikke fået ringet til lægen i dag vedr. en tid, så jeg tog lige tyrene ved hånden og gjorde det for ham. Han fik allerede en tid på torsdag, så det er rart.

Jeg er rimelig meget negativ på min søster ! Jeg ved godt at hun har været og er utrolig meget igennem vedr. hendes facilitets behandling, men ikke engang har ringet og spurt vores far til hvordan det går. Det synes jeg er skammeligt, da det er det mindste man ( hun ) kan gøre !

Jeg har været meget hængt op i weekenden, og kørt ud efter midnat fredag og lørdag. Søndag kørte jeg hjem kl. 07.00 og sov 2 timer inden jeg stod op til André. Claus var på golfbanen sammen med hans far og den mellemste. Det var en aftale som de havde lavet før vi viste at min far blev sygemeldt, og jeg synes ikke at der var nogen grund til at de lavede den om. Men jeg må ærlig indrømme, at sidst på eftermiddagen var jeg ikke mange sure sild værd, og endte også med at falde i søvn til en kedelig krigsfilm på sofaen.

Jeg har ringet min indkørsel ind til min fætter, og udsat det møde som vi talte om. Jeg synes ikke at det er den rette tid for ham at skulle spekulere på mere. Han sagde sågar i weekenden, at han måske havde kørt den sidste tur. Jeg markerede og svarede at - han ikke skulle drage forhastede konklusioner, før han havde været ved neurologerne og hørt deres ” dom ”. Det kan jo være at de ved en bedre medicinering, end den han får nu,
Lægen sagde også, da jeg var med min far der nede, at det han får nu faktisk bliver modarbejdes af den medicin han i forvejen får, og derfor ikke har den optimale virkning. Men han ikke ville lave om på det før specialisterne havde set på ham.
Jeg bedt min fætter om at kontakte og tage hjem til min far, for at få ordnet det resterende regnskab !

Selv om jeg skal tænke i nye baner, og for alt i verden huske at tanke bilen ;-) så har jeg det faktisk okay med det. Jeg skal bare have det hele sat i kasser og systemer, og så kører det…. Er blevet utrolig glad for min husketavle, som er blevet brugt MEGET flittigt her på det sidste, og har virkelig været pengene værd !

Michelle er kommet hjem, så hun kan få lov til at hjælpe mig med et par hængepartier fra weekenden. Jeg har en klemme på hende, da hun skal låne penge.. He he

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han sagde det er publiceret 03/10-2005 17:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.