18 år siden

Tandlæge, sønnike, forældre.

Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Mandag aften var 2 bestyrelsesmedlemmer fra den skole sønnike skal gå på til næste år. Det gik rigtig godt. Inden de kom styrtede kæresten og rundt og skulle gøre rent og rydde op. Hjemmet var blevet sviget i et langt stykke tid, nogen dage har jeg bare ikke overskud til at lave særlig meget. Men for at komme tilbage til mødet med bestyrelsesmedlemmerne, de var her i 1 time. Vi fandt ud af at vi var enige om alt med hensyn til skole. Det er dejligt for så er der ro indeni mig med hensyn til det.
Tirsdag var jeg til tandlæge for at få fjernet et tand som knækket halvt og ikke kunne reddes. Så måtte tandlægen bruge over en time på at fjerne, men der måtte godt nok meget bedøvelses. Jeg er nok lidt af pivskid, så jeg skal helst ikke mærke det mindst. var næsten ved at forslå lægen at han skulle bedøve så jeg sov helt, men det gør tandlæger jo ikke. Da jeg kom hjem fra tandlæge var jeg meget træt, så jeg lå bare på sofaen inden jeg skulle hente sønnike ved 15-tiden. Ved 18-tiden havde jeg så ondt i kinden at jeg måtte tage en pille. Så den dag stod ikke på så meget andet end tandlæge, sønnike og lave mad.
Onsdag har sønnike været hjemme sammen med mig, for da han vågnede kunne han ikke åbne sit venstre øje. Så måtte jeg jo ringe til børnehave og den sproggruppe han går i onsdag og torsdag for at melde ham syg. Så måtte jeg ringe til lægen, for at få kigget på sønnike. Inden vi tog til lægen havde jeg mega meget smerter i venstre side (altså der hvor jeg har fået fjernet en tand) og i hovedet. Lægen sagde at sønnike havde øjenbetændelse, så han skulle have nogen øjendråber. Da vi kørte hjem fra lægen havde jeg bare rigtig mange smerter, så forbi apotektet kom vi ikke. Da vi kom hjem måtte jeg tage en pille og så ligge mig. Sønnike var så sød og legede bare med sig selv, spurgte lige om han måtte dit og måtte dat. Jeg havde intet at bekymre mig om kunne bare ligge og slappe af og prøve at få smerten væk. Her til aften var vi så på apoktet får at hente sønnikes øjendråber og nogen flere piller til mig. Da vi kom hjem og jeg skulle dryppe hans øjne, så var der problemer. For det var han ikke med på, men jeg fik da gjort det til sidst.
I morgen må jeg se om sønnike kan komme i børnehave, ellers må han jo blive hjemme og hygge med mig. På et tidspunkt i morgen skal sønnike og jeg ned til mine forældre i Slagelse. Vi skal være der til søndag. Kæresten kommer fredag, han har jo arbejde at tage sig af inden han kan holde weekend.
Jeg både glæder mig til at se mine forældre, men ved heller ikke hvad der kan vente mig. De er ikke helt til vide hvor man har dem henne og i hvilket humør de er i. Det er bare irretern at man skal være på vagt hele tiden over om de overfalder en verbalt.
Nå nok for denne gang. Skriver nok når jeg er kommet hjem fra Slagelse.

Knus Camille

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tandlæge, sønnike, forældre. er publiceret 05/10-2005 23:19 af Camilsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.