18 år siden

Har lige væltet det hele ned

Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg ville lige have computeren i seng, så jeg kunne sidde der og skrive. Men glemte at stikket fra printeren stadig sad i, fra jeg havde brugt den tidligere. Kom til at hive vores telefon, og et modem eller noget med an masse ledninger med mig. Det blev M ik særlig glad for. Nå men det var i hvert fald ikke med vilje, og jeg kan intet gøre ved det, og det hele ser da ud til at virke endnu.

For at opsumere weekenden: Fredag prøvede jeg at være aktiv, gik i matas, og plukkede blomster på vej hjem fra skole (hvorfor føler man sig malplaceret i den store by?), og fandt såmænd også en smutvej, som jeg længe havde overvejet. Vi handlede lidt ind, og ryddede op sammen med M da han kom hjem. Fik læst en lille smule, men det var ikke nok.

Lørdag startede vi med at skændes, rigtig dårlig start på det hele, men vi fik det løst. Vi handlede mere ind - og lavede mad i flere timer. M fra M's klasse kom for at spise, sammen med sin kæreste, og se fodbold. Rigtig hyggeligt, selvom de ikke snakkede så vildt meget. Vi spillede også poker.

M og M havde egentlig misforstået hinanden. Og det var et rent held at M skrev til dem om hvad de bedst kunne lide til forret. For de havde begge troet det skulle være ved dem selv. Så det kunne have været smadderkønt hvis de også havde planlagt mad og det hele. De tog hjem ved 1 tiden, og der var jeg faktisk også halvkvæstet, jeg tror det var tiden i køkkenet der gjorde det. Gjorde dog et halvhjertet forsøg på at få læst lidt mere inden jeg gik i seng - men blev ved at nikke og måtte droppe det. Ved heller ikke hvad jeg havde regnet med.


Og i dag var det bare så hårdt at komme op, og der gik virkelig længe inden jeg kom igang. Vi er lige blevet færdig med opvasken, som tog noget nær en time. Jeg haaader at vaske op, men det er dejligt at kunne se bordet igen.

Nu burde jeg sidde og læse, og det vil jeg gøre lige så snart jeg er færdig her. Skal nemlig op på skolen i morgen og lave gruppearbejde - lidt træls da jeg jo ellers har fri om mandagen, men desværre nødvendigt. Så har jeg jo stadig tiden når jeg kommer hjem til at læse i.

Fortsat god søndag til jer alle.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har lige væltet det hele ned er publiceret 09/10-2005 21:46 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.