Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Så er jeg hjemme. For en gangs skyld. Det er fandme længe siden sidst, og jeg bliver nød til at nyde det for jeg tror ikke jeg kommer hjem igen før jul.
Min mor er self på arbejde, men jeg har også masser at lave. Jeg skal pakke min taske og skrive en vildt lang bograpport (omkring 15 sider) - jeg dør. Jeg kan mærke at jeg aldrig kommer igang. Kender du det?
Jeg har haft en vild fed ferie. Har igen igen fået en masse gode venner og set en masse af de gamle venner. Der er skam ikke noget som en rundtur i Jylland. Den slags elsker jeg.
Jeg er selvfølgelig endt med at blive syg. Jeg har en ret slem hoste og forkølelse. Var på apoteket igår og fik nogle brusetabletter, men apotekeren sagde at hvis min hoste ikke går væk inden yderligere 3-4 dage skal jeg søge læge, for måske er det lungebetændelse.
Det lyder slemt, men jeg ved ikke helt hvor farligt den slags er.
Min stemme er helt væk det er nærmest det værste.

Min morfar er kommet på hospitalet med hjertet. Burde være nervøs, ikke? Men det er bare 30. gang i år han er indlagt jeg er sikker på at han klare den.

Jeg skal ud og shoppe i dag, hvilken skønherlighed! :D Jeg mangler ikke tøj, i hvert fald ikke i denne her størrelse, det gider jeg ikke bruge penge på! Jeg skumler helt vildt, jeg kan snart ikke passe nogle af mine bukser! Det er sørgeligt, det er endnu mere sørgeligt at jeg ikke kan finde de fucking 6 kg jeg har taget på, når jeg kigger mig i spejlet! Hallo? Hvor sidder de henne?

Jeg søger stadig high school skal til interview i København på tirsdag ( i morgen) wee glæder mig! Vildt! Håber bare sådan at jeg bliver optaget!

Jeg er begyndt at flirte med K. Han er bare så dejlig og jeg tænder på ham, men han er bare min ven og har været det er år! Det er noget lort, for han er lidt af en player og alle de piger jeg kender der har været sammen med ham er vildt kede af det. Han er vist kun ude efter sex, men det er jo præcis det samme jeg leder efter, i hvert fald når fyren bor på Fyn (sådan en lorte ø)! Problemet? Jeg er bange for at vi ikke kan være venner på samme måde bagefter... Og måske endnu mere bange for hvad tøserne siger. Der er så mange der har svært ved at acceptere at nogle mennesker dem har man sex med og andre er man forelskede i...
Han lagde op til mig her i ferien, men han er ligesom sammen med en af mine gode veninder for tiden og jeg fatter ikke hvordan han kan tro at jeg vil være sammen med ham og ødelægge mit forhold til min veninde... Jeg ved at han har noget kørende med flere, men det her jeg også... Han er jo ligesom mig, men på en måde er det lidt svært at acceptere - mest fordi dem han har noget med tror det er seriøst og de er mine veninder, så de ville nok blive kede af det hvis jeg nakkede ham...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget K din player! er publiceret 24/10-2005 09:58 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.