18 år siden

Ny taske - nyt liv ?

Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Det har for mig været en stille dag i dag .
Har været på arbejde som sædvanlig, derefter en tur i Bilka – syntes jeg trængte til bare at ta’ en lille shoppe-tur helt for mig selv.

Jeg skulle ikke ha’ noget særligt – jeg tror, at hvis jeg havde nøjedes med det, der stod på indkøbssedlen, ville jeg ha’ sluppet med et par hundrede kroner, men gjorde jeg det mon ? Nej..! Det har jo lige været lønningsdag, så lidt ekstravagance kunne jeg vel tillade mig :O)
Et par nye bukser blev det til og en sød skjorte dertil – og ja, så kom jeg til at købe mig en ny taske. Man skal jo snart til Fyldepennetræf, ikke ?

Min taske har altid været et helt kapitel for sig. Det har været sådan et sted, jeg kunne ha’ for mig selv, så derfor er der i tidens løb røget mange ting i tasken. Når jeg så har fået ny taske, har jeg som regel bare flyttet tingene med derover efter en lettere oprydning. På den måde er mine tasker også blevet større og større i årenes løb – der skulle jo være plads til det hele !
Peter plejer at mobbe mig og sige, at jeg slæber rundt på hele mit liv i den taske…..

Men se – denne gang valgte jeg at gå den anden vej og købe en mindre taske..!
Derfor har jeg i aften haft et projekt i gang med at flytte indhold fra min gamle, ret store taske over i min nye og mindre taske, - og det lykkedes..!!!

Jeg er ret stolt af mig selv, at jeg kunne smide SÅ meget ud – heldigvis er der jo gang i mit gamle fyr igen, så det blev fodret ekstra godt med gamle boner, indkøbslister, papirlommetørklæder, tomme cigaretpakker, gamle togbilletter med MEGET mere . To kuglepenne røg ned i den nye taske, og ca. 10 røg i skuffen. 25 kr og 75 øre kom på plads i pungen. En læbestift kom med over i den nye taske og 3 blev lagt på hylden i badeværelset :o) Det var næsten værre, end da jeg ryddede op i køkkenskabe for et stykke tid siden…..

Jeg må jo se at lære det efterhånden – at der altså IKKE er nogen grund til at slæbe rundt på en hel ”campingvogn”, men at det er helt OK at nøjes med det, der er vigtigt i livet lige NU..!


I den kommende weekend tager Peter og jeg på en lille Københavnertur. Jeg snakkede med Irene i aftes, og hun syntes snart vi skulle komme derover et smut – og som sagt så gjort..! Så er Peter jo helt vidunderlig at ha’ som kæreste, for jeg behøver jo knapt at nævne, at jeg gerne vil over til mine piger, før han har sagt ”OK – det gør vi da bare” ! I aften har jeg snakket lidt med Annie og fortalt at vi kommer derover, men både hun og Josva er syge – øv! Jeg håber, de kommer over det, inden weekenden…

Kærligst
Wildrose

PS – jeg har for resten ikke smidt den gamle taske helt ud endnu – tænk nu, hvis jeg ikke kan vænne mig til den lille nye, så er jeg jo nødt til at tage ”campingvognen” i brug igen …

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny taske - nyt liv ? er publiceret 02/11-2005 23:22 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.