en drøm i en drøm

dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
jeg drømte i nat om vesterhavet. jeg sov hos mine forældre i deres sommerhus. mens jeg sov hos dem, så drømte jeg, at stranden var stor og bred, mens vandet var stille og jeg gik rundt og fandt en masse ting.
så vågnede jeg op og gik ned til vesterhavet, som så ud præcis, som det jeg havde drømt. jeg fandt en russisk dukke, eller dukker, for den var skilt ad, den puttede jeg i lommen. så fandt jeg noget gammelt julepynt, som jeg kiggede på, men lod være. så lå der lige pludselig en halskæde, jeg satte mig på hug og tog fat om snoren, så kom der en pige cyklende forbi, jeg smilede lidt genert til hende. fordi måske ville hun synes,a t det var ulækkert, at jeg sad og rodede ved tingene begravet i sandet.

så vågnede jeg og følte en vis undren. jeg har aldrig haft en drøm i en drøm. tænk at drømme, at jeg sover. for derefter at drømme det, som jeg drømmer, mens jeg sover. så vågne i sin drøm og opleve det drømte.

ej nu bliver det vist for indviklet :-) men alt i alt en meget mærkelig drøm. men jeg var da en rigtigt tingfinder i min drøm, men det er jeg også lidt i virkeligheden.

mvh xanadue

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en drøm i en drøm er publiceret 05/11-2005 13:20 af Lene D. Larsen (xanadue).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.