Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 25 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Jeg er i et voldsomt træls humør i disse dage. Jeg tror, det er godt, jeg er alene – tvivler på, nogen kunne holde mig ud lige nu….

Det kniber sikkert nok for Peter, når vi snakker sammen i tlf. Han har for øvrigt været syg et par dage, men det er ikke det, der er galt med mig – jeg har prøvet at mærke efter.!
Jeg er bare humørsyg, trist, ked af det, måske virker jeg også lidt sur – og jeg ved ikke, hvad det skyldes. Vinteren, der er på vej, mørket derude måske ?

Jeg har lyst til bare at pakke mig ind i min dyne og kravle sammen med en bog, eller bare sidde her ved computeren og skrive, skrive og skrive. Jeg har haft og har stadig mange behandlinger i min klinik for tiden – og det skulle ikke undre mig, om det er af samme årsag som mit eget trælse humør. Sådan plejer det at være, når mærket tager til og lyset forsvinder – så er der brug for pleje og omsorg. Tja – måske er det bare heldigt, at jeg selv har en aftale i morgen med min zoneterapiveninde – jeg glæder mig i hvert fald til at ligge på hendes briks en times tid.

Desværre påvirker det også min lyst til at tage til træf i den kommende weekend, men jeg skal nu nok komme af sted – jeg ved jo, der kommer et par kærlige mennesker her i løbet af de næste dage, som nok skal gi’ mig de spark, der skal til. Jeg har det stadig rigtig dårligt med de ”lektier” der er givet på forhånd – det giver mig knuder i maven at vide, at der forventes af mig, at jeg kommer med sådan et indlæg. På andre tidspunkter kunne jeg ha’ været fyr og flamme for den samme idé, men ikke lige nu..! Det er bestemt ikke arrangørerne af træffet, der er noget ”galt” med – nej, det er bare mig og mit underlige humør – øv..!

Lyspunkter er der nu også. Jeg har lige besøgt Birthe og Job på vejen hjem fra arbejde i dag, og det var rigtig hyggeligt. Job sov nu trygt og fast, så ham fik jeg ikke hilst rigtig på, men Birthe havde det godt, kunne jeg mærke, og det blev faktisk til en hel del god snak, før jeg kørte hjemad. Det glæder mig virkelig at se hende sådan, min dejlige datter..!

Nå – det kan jo ikke nytte noget at sidde her og pive. Jeg skal gi’ en behandling inden længe, så jeg må i omdrejninger og ha’ alting gjort klar, ikke mindst mit eget humør, så jeg kan tage godt og kærligt mod min klient..! Det skal nu nok lykkes – hun kan jo ikke gøre for det..!

MEN, når jeg er færdig med det, vil jeg hente min dyne og mure mig inde i den lige til i morgen tidlig – basta..!
SÅ kan mit dårlige humør passe sig selv så længe...

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Humørsyg er publiceret 09/11-2005 17:07 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.