Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg har ikke været hjemme hele weekenden, men det var også dejligt. Jeg var oppe og besøge min mand, han var lige kommet hjem fra en Sveriges tur, så han var godt træt.
Jeg var først oppe og besøge min sidste pleje familie, jeg boede hos. Jeg havde ikke set dem siden vores bryllup. De to største børn var glade for at se mig, men den sidste, hun er stadigvæk lidt betænklig ved at komme til mig. Jeg tror, det kommer på et eller andet tidspunkt.
Jeg var lidt ked af, at jeg skulle afsted den samme dag, men jeg kan jo ikke være to steder på en gang. Jeg håber, at jeg snart kan være der oppe i nogle dage.
Jeg valgte, at være sammen med min mand til i dag, selvom det var meningen, at jeg skulle hjem i går, men vi tænkte, at det kunne være dejligt at sove sammen en nat mere, så er der også kun tre dage, til han kommer hjem igen. Han glæder sig til, at han kan komme helt hjem igen, der er heldigvis heller ikke så lang tid, som der har været.
Når vi har elsket, har det også været svært, jeg tror, at vi begge to tænker på, hvad den ene tænker. Han tror, at jeg tænker på, at jeg tænker på min leverbetændelse, og jeg tror, at han tænker på det. Det er lidt svært, fordi jeg er ked af, at det skal være sådan. Jeg vil gøre det så godt for ham, og jeg ved, at han også vil det. Når jeg så rejser der fra, så føler jeg mig så ensom, og kommer hurtigt til at savne ham. Jeg tænker meget på ham, og vil ham det bedste. Jeg ander ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham.
Jeg fik også snakket med en anden en, som jeg har været i behandling sammen med over på Fyn. Det var dejligt, at se ham igen. Jeg skal hjælpe bofælles skabet med at male i morgen, der er han blevet forstander sammen med sin kone. Det tager jeg hatten af for, og jeg er måske også lidt misundlig over, at han har klaret det så godt. Jeg har mine 3 mdr., det havde jeg i lørdags, og det er da også en start, jeg håber også, at jeg kan komme så langt, at jeg for oplevet mine drømme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget halvejshus tur er publiceret 21/11-2005 12:27 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.