18 år siden

dejlig aften med mine børn

Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
28 dage siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 8 måneder siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
klokken 14

December har været en måned hvor jeg har gået lidt ved siden af mig selv i hverdagene, jeg er jo vant til at mine børn fylder meget i mine hverdagsafner her i nordjylland at der kommer en besked om jeg kan lege i aften spontane beskeder fra mine børn som regl sidst på eftermiddagen. ca den sidste måned har de ikke ringet... ååå tænker er min netforbindelse for langsom, er jeg for kedelig, er mit sommerhus for koldt?

I søndags ringede jeg så til mine børn spurgte om de kom til middag i aften. glæder mig til at have en aften med 2 af mine 3 børn, mulighgeden for at planlægge aftensmad frm for som vanligt et sidste øjebliks hovsa ååå aftensmad a la hurtigt nemt.

Så er ??? om jeg får det ud af aftenen som jeg drømte om forr jeg inviterede også lige min mor ud til mig ååå da jeg i aftes fandt kødet frem til aftensmaden var det alt for stort sååå inviterede et hold venner også. Ja så er det jo jeg spørger mig selv om jeg får den aften med mine børn som jeg ønskede eller fokus bliver andre steder))

Ellers er jeg hvis lige ved at have styr på julegaverne skal bare lige have hentet konfirmationsbillederne fra min datters konf som skal gives til Konfirmanden hendes mor ååå min mor.

I morgen skal jeg til et stenstøberri på djursland efter gaven til min mor 2 andelignende fugle i rødligt granit som på en prik ligner mit syn og billederne fra i sommer af en andefugl ved skagen i solopgangen der i mit hoved var min far der stod hvor livets og dødens bølger mødes.
Jeg har tænkt at mor skulle sætte den ene på min fars grav ååå den anden i hendes stue så de i min tanke er forbundet.

nå må hellere pakke sammen det er snart fyraften.

klokken 24

Gæsterne er taget hjem det blev en rigtig god aften. jeg havde ikke oplevelsen af at miste kontakten med mine børn trods der var andre gæster, Mine børn var her meget ved comutereen som de plejer her, da deres mor ikke har netforbindelse.

Faktisk synes jeg at jeg havde god kontakt til mine børn under maden og når de blandede sig i vores snak af og til sådan kigge op fra puteren. Jeg er sikker på det langt mere i fremtiden skal være mit liv med børnene, at jeg vil invitere skiftende venner med hjem, håber så bare nogen har lyst))

Connie og Kim som er nøjaktig på alder med mig mærkeligt at tænke på de har allerede 3 børnebørn ååå næste år går det vildt for sig da alle connie og kims børn venter sig sååå 3 børnebørn mere er på vej til dem.

tak for en dejlig dag sengen kalder ååå ja imorgen er min sidste arbejdsdag før jul sååå pas på kæreste hormonerene galopere i mig))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dejlig aften med mine børn er publiceret 21/12-2005 00:08 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.