18 år siden

Den nytårsaften....

På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Der går for langt tid i mellem mine dagbogstekster...Når jeg endelig får taget mig sammen - så er der sket alt for mange ting, til at jeg kan skrive dem alle ned...Må vælge det vigtigste, men hvad er vigtigst?

Nytårsaften...Havde en forrygende aften! Var da en smule dullet op, men havde jeans under min whistler kjole, så jeg gik ikke helt over gevinde;-) S og jeg tog bussen fra Køge 10 min. over 1 og var så inde på Rådhuspladsen kl 2:30. Vi vandrede så en anelse beruset rundt i byen i 1½ times tid, hvor vi så mennesker som var en hel del mere beruset end vi var stå og råbe "Vi skal fandeme se kællinger, skal vi!", hvorefter de tog ind på det eneste sted i Nyhavn, der havde åben = strip bar. Undervejs igennem byen på jagt efter et åbent sted, hvor vi ikke skulle have købt en billet i forvejen og der heller ikke stod en kø på 50 mennesker, hvor ingen foreløbig kunne komme ind, fordi stedet var fyldt op fortrød vi en lille bitte smule, at vi var taget fra en dejlig fest, men kun lidt. Man skal da ud og løfte ørene lidt den aften;-)
Vi endte på "The Dubliner", hvor vi betalte 50,- kr, pr. person, for at kunne blive der i den 1½ time der var tilbage inden kl. blev 5 og de skulle lukke.
Nå, der kom nogle mænd over, selvom jeg var sammen med S (kunne høre nogle stå og diskuterer ret højlydt, om han var min kæreste eller ej, og om de derfor skulle sætte sig ved vores bord ellere ej = de satte sig ved vores bord). Èn af dem, som satte sig var mega sød, omend en anelse ung. Han hed Daniel og sendte mig af flere omgange "Jeg vil have dig!" blikket (Jeg kiggede ned i bordet hver gang han gjorde det, for jeg er altså ikke til one-nighters). Et godt stykke tid efter, at han havde sendt mig det sidste blik, satte der sig en mand ned ved siden af ham og begyndte at snakke med ham. Han sagde til ham (til Daniel) "Hende der hele tiden griner, hun vil altså bare ha` dig" (Daniel siger hvem?!) "Hun sidder lige derover, på den anden side af bordet" (Daniel kigger sig forvirret rundt og jeg spekulerer på, om jeg skal hoste højt, eller hvad jeg skal gøre). "Hende der med de smukke øjne og de flotte bryster. Hun har altså også en god figur og se bare på hendes hår". (På det tidspunkt tager jeg mine hænder hen til mine øre, for at signalerer, at jeg ikke ønsker at høre mere, og altså har hørt alt det, de har snakket om. Daniel ser det og udbryder "Hun kan høre det hele! Du har hørt det hele, har du ikke?!" Jeg nikker....;-)

Fortsættelse følger..........

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den nytårsaften.... er publiceret 03/01-2006 21:26 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.