18 år siden

Endnu engang hjemme fredag aften.

Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Nu begynder dagene alligevel at flyde oven i hinanden, men det har nu været rart med noget fri. At det sikkert indhenter mig senere, gider jeg ikke tænke på nu.

I morgen må jeg seriøst op i bedre tid. Skal jo være fit for fight på tirsdag, når skriftelig eksamen starter.

Har læst nogle gamle opgaver. Synes godt jeg kan være med. Men når jeg ser opgaveformuleringerne, bliver jeg helt perpleks. Jeg har haft det fag så få gange, at jeg på ingen måde er fortrolig med de forskellige termer.

Heldigvis skal jeg jo ikke være alene om det. Men det samarbejde er jeg også ret spændt på. Ved ikke hvad jeg skal tro og håbe, så det venter jeg med at konkludere på, til vi er færdige og opgaven er afleveret.

Var på apoteket og hente flere piller i dag. det føles snart som penge ud af vinduet, for det virker ikke rigtig. Men han siger jo at det kan tage lang tid.

I fakta var der nogle damer der flippede skrådt fordi de ikke kunne få nogle varer fra et tilbud. regnede ud at det drejede sig om 5 min. Håber aldrig jeg bliver sådan.

I det hele taget er jeg totalt uforstående overfor dem, der ikke kan forstå at den stakkels kassedame eller mand, på ingen måde, sætter reglerne eller har ansvaret for de problemer der nu engang opstår.

Jeg har virkelig nydt den ekstra tid, jeg har haft sammen med M, næsten som i gamle dage, før vi blev gamle og ansvarlige. Men nu er det desværre snart slut. Men positivt, så begynder jeg forhåbenligt snart at kunne kende dagene fra hinanden igen.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu engang hjemme fredag aften. er publiceret 14/01-2006 21:29 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.