18 år siden

Skandale i prinsedåb

At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
5 dage siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
2 måneder siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Kære DagBob

Stor var spændingen i Bobs lille Østerbroslot, Bobborg, da lørdag morgen stak sit vidunderlige lille charmerende ansigt frem (reelt set var det alt andet end en vidunderlig lørdag morgen men det er en anden historie, lige nu forsøger Bob at skabe den rette stemning). Dagen idag var perfekt til prinsedåb, og Bob skulle naturligvis, som den kongetro patriot han er jo er, følge med hele dagen, i denne skelsættende, åndeløst spændende begivenhed.

Bob havde nemlig en særlig interesse i dagens dåb. Det var nemlig Bob som havde foreslået navnet til Danmarks kommende konge. I vanlig selvopofrende stil, havde Bob, der altid står til tjeneste for samfundet, nemlig skrevet til Hofmarskallatet, for ligesom at give en lille hjælpende hånd med hele den der navnesag. De stakkels mennesker skule jo træffe en alvorlig beslutning, og den ville Bob jo gerne hjælpe til med.

De to første breve blev dog ikke besvaret, men da Bob jo ikke er den der giver hurtigt op, og iøvrigt har en stor forståelse for hvor travlt hoffet har op til sådan en begivenhed, skrev Bob et 3. brev:

Kære Hof

Undskyld jeg sådan forstyrrer jer, men jeg ville lige følge op på mine tidligere breve. Jeg ved godt i har travlt med den forestående dåb, jeg mener, med gæster henne fra udlandet, gamle dåbskjoler der skal findes frem, røde løbere som skal støvsuges, kjoler, festtaler, sangskjulere og alt muligt.

Jeg vil blot sikre mig, at mit forslag til vores kommende konges navn er modtaget. Netop grundet jeres travlhed, vil jeg lave en aftale med jer. Hvis ikke jeg hører yderligere, så antager jeg, at i samtykker, og accepterer mit forslag.

Forslaget er, som i måske nok husker, at den lille ny skal hedde Bob. Der er mange fordele ved Bob. Ikke blot staves det ens forfra og bagfra, bortset fra at det første B er stort, men det kan man nok justere for, og ellers er det ikke værre end boB, men det er også nemt at huske, og let at skrive. Bob Rex, det klinger jo også godt.

Hvorom alting er, kære Hof, så regner jeg med vi har en aftale, og jeg ser frem til at skulle følge dåben.

Ærbødigst

Bob

PS: Jeg har ingen planer den dag, og vil naturligvis se med velvilje på en invitation til selve dåben.

Med et så stilfuldt og korrekt brev, kan man vel nærmest ikke forestille sig andet end at ens anmodning vil blive fulgt, så forestil dig engang Bobs overraskelse, da han opdagede at han på groveste vis var blevet snydt, og barnet derfor kom til at hedde alt muligt andet end Bob. Man skulle da ellers mene, at med så mange navne, kunne de da godt lige have smidt et lille "Bob" ind et sted, uden det helt store besvær. Men næ nej, det passer tilsyneladende ikke de gode mennesker i kongehuset, at tage imod selv de bedste forslag fra deres undersåtter. Hrmpf....

Bob overvejer p.t. sin stilling i forhold til hoffet, og vil helt sikkert droppe alt royalt, når prinsen bliver konge. Så kan de lære det kan de!!!!

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skandale i prinsedåb er publiceret 22/01-2006 10:49 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.