18 år siden

mod sydens varme

Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
1 dag, 1 time siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Jaa glæder mig som et lille barn efter 2 dage uden min kæreste's hjertevarme glæder jeg mig vildt til at drage sydover til kærlighedens varme hule, som vi trods kulden udenfor sikkert nok skal få varmet op til en god tropenat så længe vi har pinde nok til fyret.

Ellers er de sidste 2 dage gået med fødselsdage min datter Louise fyldte søndag sytten såå jeg kørte nordpå med rundstykker ååå gave. Slet ikke til at forstå hun nu er så gammel.

I går var det så min mor der fyldte 74 hvilket blev fejret først med eftermiddagskaffe med min mors nære søskende og senere kom min søster med aftensmad som var hendes gave til min mor. det blev en rigtig hyggelig aften ååå da jeg kørte hjem var jeg så mæt jeg ikke kunne vippe med ørene ååå ja under tlf snakken med min kæreste faldt jeg nærmest om på sofaen og var helt flad.

Jeg er lidt spændt på hvordan lørdagens fødselsdagsfest for Louise kommer til at gå for sig for der er godt nok meget sne ude ved mit sommerhus så jeg har måttet rokke flere gange frem og tilbage for at få min bil igennem, ja mandag lå sneen så højt jeg nær havde rykket tagantenen af bilen da den gik imod når bilen stod højere pga snedriver.

Det var også lidt sjovt da jeg søndag eftermiddag ville tænde op i bræneovnen ååå ja den ville ikke rigtigt starte op, der udviklede sig til gængæld masser af røg i stuen.
Jeg konstaterede at der ikke var træk i skorsten som var lukket med sne sååå da det blev fjernet kunne jeg tænde op som vanlig ååå få varme i mit lille hus.

Ja det var så hvad jeg valgte at bringe fra mit liv ikke så meget om ufred angst og ting til at forarge jer over, forrr ja den del tager de "officiele nyheder" sig af i rigeligt mål.

Kan i have en rigtig god dag allesammen i dag er der kun 5 måneder til midsommer))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mod sydens varme er publiceret 24/01-2006 10:49 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.