18 år siden

Ryst din røv til du har tabt to kilo! BE HA

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 8 måneder siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
24 dage siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Jeg burde virkelig lægge mig til at sove så jeg kunne få en god start på den nye uge. Sidste uge før ferien! YES!
Jeg er for en gangs skyld helt alene og jeg burde virkelig nyde det med bare at ligge i min seng og lytte til stilheden, men næh jeg er selvfølgelig totalt overgearet og da jeg er helt alene og ikke har nogle at snakke med (stakkels mig :p) så sidder jeg her og tåger lidt!
Jeg burde måske lave noget motion, men det er mit værelse for lille til i hvert fald efter at vi har rykket om, vi burde virkelig få det rykket tilbage...
Jeg kunne selvfølgelig drømme om at lave motion og blive tynd.. Tynd? Jeg ved godt når jeg kigger på vægten at jeg vejer 7-8 kg mere end jeg gjorde for 1-2 år siden, og jeg kan godt se det når jeg kigger i spejlet, men jeg synes egentligt ikke at det er grimt. Jeg kan godt mærke nogle gange at jeg går uden om toppe der sidder oppe omkring armhulerne og viser hele min ikke særligt brune mave, og jeg undgår da også miniskirts, der viser den halve sandhed, men jeg er nu meget tilfreds.
Måske kommer jeg til at løbe lidt her til foråret, men ikke for at tabe mig, nærmere for at få en bedre kondition. Lidt mere styrke trænning kunne sikkert også hjælpe, bare så jeg ikke får mormor arme som 30-årig, og jeg kunne måske godt ønske mig at mine 'deller' i siden, lige der på ryggen, var lidt mindre. Men, det er ikke noget jeg er hysterisk overfor.
Jeg er en tøs på 16, og jeg kender mange andre tøser mellem 15 og 18 år der er helt hysteriske med deres vægt. De brokker sig hver eneste dag over deres udseende, men gør de noget ved det?
Nej! Det er ikke pænt at have en hel dåse puddercreme i ansigtet, og det er langt fra nødvensigt at have farvet øjenskygge og knald røde læber malet i fjæset hvergang du skal i skole eller købe ind i seven-elleven... Det er okay at gå i skole med afslappet tøj, og du behøver ikke at vise alle dine kropsdele frem til forkvaklede lærere og elever, der keder sig. Det gør dig ikke bedre, jeg er ikke mindre din ven fordi du for en gangs skyld hviler i dig selv og er tilfreds med det du har!
Det er lækkert at overdrive en gang i mellem, indrømmet, men hvis du for alvor synes at din mave har udviklet sig fra Britney Spears form (hendes-før-hun-blev-gift-form) så gør noget ved det! Du taber mange flere kalorier ved at løbe en tur, end ved at fortælle mig om dine problemer over en kold cocio.. Sjovt nok!
Dine små problemer er ingenting. Men hvis de virkelig betyder så meget for dig, så er det dit ansvar at gøre noget ved det!
Jeg tager mig af mine egne ting, og du tager dig af dine egne ting...
Tag i byen og ryst din røv indtil du har tabt to kilo, motion kan godt være sjovt! Angrib mig med en pude i hånden. Løb om kap med kæresten. Slå kolbøtter i tre timer. Løb en tur med musik i ørene og nyd det du ser (jo en trafikeret vej, overskyet vejr og sure cyklister kan godt være smukke og dejlige at se på hvis du har den rette indstilling!) Så på bilerne og tænk at det er fedt at du lever i et indland hvor folk har overskud nok til at forkæle sig selv, så små kaniner og svimmingpools i skyerne og smil til cyklisten, så smiler han måske tilbage. Hvem siger at alle andre skal gøre din dag god, før du har gjort deres lidt bedre!? Vi kan ikke alle sammen vente på de andre...! DU kan være den første..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ryst din røv til du har tabt to kilo! BE HA er publiceret 05/02-2006 23:05 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.