Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Historier vil gerne fortælles. Nogle skal fortælle dem, det må så være fortællere. Jeg er nok sådan en fortæller - det er ligesom om historierne nærmest fortæller sig selv når de først får lejlighed (og publikum) til det.

Hvad er det så for nogle historier jeg fortæller? Almindelig og ualmindelig fortællinger om hverdagen. Menneskers oplevelser som jeg selv eller andre kan have glæde af på en eller anden måde. Enten fordi det er lærerigt, spændende, dramatisk eller underholdende.

Man er genstand for en del opmærksomhed når man fortæller historier - desværre kan det være den forkerte slags opmærksomhed hvis man ikke vælger et passende tidspunkt at fortælle på. Jeg er ikke altid god til at vælge (eller finde) et passende tidspunkt.

I min familie har vi (en meget ubevidst) tradition for at fortælle historier og der findes nogle særlige familie historier, som alle har hørt så mange gange at de formentlig er i stand til at genfortælle dem mere eller mindre korrekt. Det kan både være historier om personer som stadig lever og personer som ikke gør det.

Historierne er vigtige i mit liv og jeg holder meget af dem og at fortælle dem. Jeg samler også gerne på nye historier og heldigvis har jeg en rimelig god hukommelse :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fortæller? er publiceret 10/02-2006 14:48 af Johanna Mogensen (Johanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.