18 år siden

Edna the eagle

På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
kunne være mit nye navn. Netop hjemvendt fra skiferie med egen og søsters familie har jeg stadig ikke fået armene ned. Jeg kunne stå på ski! Faktisk tæskede jeg ned af den blå løjpe (erkender at "tæskede" i den forbindelse i høj grad er et relativt begreb)Kan fuldt ud tilslutte mig min søsters trang til at skrive et brev til min gamle idrætslærer og fortælle ham, at jeg kunne, for ligesom hende måtte jeg lægge krop til mangen en morsom bemærkning fra hans side (flot pædagogik, de holdt sig i 70'erne).
Ungerne fik vi også lidt på ski, nok til at de fik en god oplevelse ud af det, så vi kan komme af sted igen til næste år. Kan så absolut anbefale Hahnenklee Harzen til begynderfamilier.
Jeg var positivt overrasket over mine små poder på 3 og 5. De bliver bedre og bedre til at lege sammen, og der er mindre og mindre ballade. De er så søde sammen. Det er en fryd at høre dem udveksle regler for legen osv. Dejligt at konstatere, at de kan være sociale. Det er unægtelig en ikke uvæsentlig egenskab at have.
Argh. Vinterferien er for tidligt overstået. Føler mig ikke helt klar til at arbejde allerede i morgen, og så skal jeg på introbesøg hos en ny samarbejdspartner i KBH på onsdag. Må endnu engang leve med skrækken for, at mit tog ryger i luften. Hold kæft, hvor er jeg langt ude... Men jeg tager da trods alt af sted...
hrmm... er stadig ikke godt skrivende. Jeg skriver faktisk intet som helst. Oversættelsesarbejdet tager al den kreativitet, jeg har. Jeg har stadig meget at lære. Forhåbentlig kommer det igen på et tidspunkt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Edna the eagle er publiceret 19/02-2006 16:42 af Ronja.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.