18 år siden

Træt af at være Dansker

En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
I går mens jeg syede lynlås i en jakke kunne jeg pludselig se verden helt klart for mig se hvordan jeg i denne tid har det utrolig dårligt med at være dansker pga danskernes omdømme som en flok racister som ja efter min opfattelse nærmer sig tyskland i 30erne.

Hvordan jeg føller at jeg ikke kan gøre noget forandre alle de mennesker som efter min opfattelse er utolerente overfor "fremmede" tyggede lidt på ordet utolerente ååå Peter hvem er det så der er utolerent når det er mig der har det dårligt med medmennesker der er utolerent jaaa så er jeg selv UTOLERENT ikke.

Hvordan jeg har lyst til at slukke for nyhedsstømmen som får mig til at føle mig som et dårligt menneske fordi jeg føller mig i gruppe sammen med de andre dårlige danskere.

Så ramte tanken mig at jeg jo kun er ramt af en dråbe i forhold til hvad "fremmede" i vort land rammes af dagligt gennem de sidste år, Ikke underligt de slukker for alle de danske udsendelser der nedgør og snakker om indvandreproblemer, ååå ja det at de så skifter kanal gør jo at vi ikke får dem intrigreret i vores samfund.

Hvorfor er det vi som mennesker ikke kan se recurserne i andre mennesker som de besider selv om de ikke besider de samme evner som os.

Idag så jeg en bosnisk mor med hendes søn på 16-17år jeg kender dem fra mine børns skole tænke sig de kom gående hinanden i armen og smilede til mig da vi hilste. ja hvis jeg tænker på hvordan jeg går op og ned af gaden med mine store børn, tænk hvis jeg kunne komme så tæt på mine børn så de turde gå på offentlig vej med mig under armen uden at være flove over det.

Ja det var dagens tanker håber i vil hjælpe mig med at SMILE til verden så jeg igen kan være stolt over at være dansker))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt af at være Dansker er publiceret 23/02-2006 20:27 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.