18 år siden

I og jeres dårlige undskyldninger.

Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Som jeg skrev i lørdags gik festen godt. Men der var lidt med M's familie før, under og efter festen, som skuffede mig lidt.

De er vildt gennemskuelige med deres dårlige undskyldninger, som jeg bare ikke kan døje. Og så var M's far belastende og meget fuld, det var hans mor i øvrigt også. Og så bryder jeg mig bestemt ikke om dem.

Allerværst var det nok for M, da det jo er hans familie. Hvis jeg selv havde stået i hans situation, var der helt sikkert faldet en bemækning. Men vi er stadig meget forskellige.

Jeg glæder mig til den dag, han kan se hvor meget han er værd, og at han gerne må stille krav til de mennesker omkring ham. Når de opfører sig som de gjorde, er det jo ikke kun dem selv de stiller i et dårligt lys overfor min familie, men også M. Og i de få tilfælde, kan de vel tage sig sammen. For min skyld må de flove sig så meget de vil, overfor deres egen familie!

Lørdag tog vi på besøg hos hans mormor og morfa. Hele to timer blev det sørme til. Men de meddelte at de ikke vil komme til vores fælles fødselsdag. Det er jo vinter, og det er jo i København uhhh. Igen dårlige argumenter, så det basker. For de skal ikke selv kører, og de ville gerne være kommet i januar, hvor det også var vinter. Så fis med dem, men måske bliver man sådan med alderen.
Det værste var, at det var meget tydeligt at det er morfa der har taget beslutningen, og at mormor meget gerne vil med.

L og K havde først også meldt afbud, men ændrede mening. Og de har sagt de vil overtale dem til at tage med. Så nu bliver vi en pæn slat alligevel.

Lørdag aften tog vi på F. Men der hørte vi godt nok ikke til mere. De fleste var børn på 15. Så jeg følte mig gammel og malplaceret. Så aftenen blev ikke lang. Og vi trængte egentlig også til at sove.

Søndag eftermiddag tog vi med toget mod København, og var et par timer senere, hjemme ved pligter, lektier og alt det der igen.
Min klump i halsen er ikke væk, når vitager hje endnu, men den bliver mindre vil jeg indrømme. Men nu ser vi dem alle meget snart igen, så måske er det derfor.

Jeg overvejer meget seriøst at blive hjemme fra forelæsning i morgen. Det er sjældent jeg får noget særligt ud af dem. Og egentlig kan jeg vel godt tillade mig en pjækkedag. Havde kun en på 1. semester. Og når det nu skal være, er det bedst at gå glip af en forelæsning, som i realiteten ligger udenfor pensum.
Så har jeg nemlig god tid til at læse lidt frem, og bage boller og kage til torsdag. Det bliver godt nok ikke til meget fødselsdag, men lidt skal der være.

Bliver helt ked over ikke at skulle holde den, sammen med min familie som jeg plejer. At der ikke vil stå roser og et kort på køkkenbordet, når jeg vågner.

M er på kursus igen i dag, og skal i morgen igen. Så jeg har et par timer for mig selv inden han kommer hjem. Måske jeg skulle prøve at bruge dem lidt konstruktivt!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I og jeres dårlige undskyldninger. er publiceret 07/03-2006 16:14 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.