Leder efter musikken

Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hej dagbog, jeg skriver stadig med hende pigen, vi vil godt mødes..vi vil godt være sammen..men der er mange forhindringer..imens vil jeg lede efter sangen hodja fra pjort...jeg kan synge nogle linier derfra..mente jeg havde den på en sebastian cd..men det ser ikke sådan ud?

Jeg kan godt lide hende, men jeg tror ikke så meget på at det bliver os..selv om hun måske ønsker det..og sagde, at hvis hun dog bare havde mødt mig for mange år siden..så ville hun ikke have haft de problemer hun havde idag...personlig ville jeg nok ikke prøve at æde mig ihjel..jeg ville ha haft et lyst sind..solen ville ha kunnet skinde..og mørket ville ikke ha vundet så mange slag..hun kan rede sig selv, og mig med...jeg har en styrke hun ikke har, og hun har den kærlighed jeg mangler..mit hoved falder ned på bordet..jeg bliver så træt..jeg kunne snuppe en morfar...mine fingre bliver trætte...hun er intet af det jeg ville ha ønsket, men hun er alt hvad jeg behøver..aint life a bitch,..

Jeg leder efter musik, stemnings musik jeg kan høre..som passer til det jeg føler.. der er håb, og håbløshed..bedste bud er phil colins "in the air tonight" den sidste del af sangen, hvor den ligesom bryder løs

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Leder efter musikken er publiceret 08/04-2006 14:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.