skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Arggh, vil bruge de næste par linier til at svine en person til: Hvorfor kan hun ikke bare tro på hvad jeg siger, først forklarer jeg det til hende, hun forstår det, men alligevel skal vi lige vente på at læreren kommer og godtager det, for hvad nu hvis det ikke er rigtigt. Det er det jo kun når hun selv har sagt det!
Fryd, da læreren gentog nøjagtig det samme som jeg havde stået og sagt.
Var så tæt på at sige, hvad sage jeg. Men vil ikke da det netop er den sætning hun bruger hver gang, hvilket er ofte, hun vil pointerer over for mig at hun fik ret, fair nok, på nogle områder er du bare klogere, men nej jeg eftertjekker ikke hver en matematikopgave hun har hjulpet mig med ved læreren, jeg stoler da på hun ville sige til hvis hun ikke var hundrede.
Kan gøre mig så rasende at hun behandler mig som en eller anden evnesvag nogen gange, og hun er ikke engang klogere, tror jeg ligger 0,5 til 1 karakter højere end hende.
Argghhh.

Men ellers har det været en god dag, kan det være andet når det er 20 grader (ahh /meget tilfreds lyd) den for får første gang i år?
Det tror jeg næppe, har smidt jakken, og overvejer at finde forårsjakken frem, tror jeg venter til jeg har fået syet min nye forårsjakke færdig hvilket gerne skulle være snart.
Har fået slået græs for første gang i år, eller har fået slået mos og mælkebøtter!! HIHi, vi skal vist ikke sammenligne vores plæne med naboernes, den bliver slået flere gange om ugen, renset med plænerens, bedene bliver kantede osv.
Jeg passer vores have, fordi min mor har gigt, har altså ikke lige 5 til 6 om ugen, luger lige bedene og slår græsset og tager lidt mælkebøtter op.
Kan i øvrigt ikke se hvorfor folk ikke vil have dem i deres have, de er da skønne at se på når de blomstrer, tager dem kun op fordi min mor siger jeg skal, ellers flyver de over til naboen.
Og mos..? Kan da være lige meget er da blødt at gå på.
HIHI, har lige fået en mail på vores interne mailsystem om at der kommer pletvise regnbyer på gym på fredag, der holder 3. gerne sidste skoledag - vores matematiklærer har heldigvis været så flink at aflyse den første time = forhåbentligt ikke så meget vand til os, tror nu alligevel jeg pakker min computer ind i en plastikpose!
Må hellere få lavet spansk, skal jo nå at se desperate housewifes i aften:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget arggh og ahhhh er publiceret 03/05-2006 17:59 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.