Grill og vægttabstanker!

Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
13 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Kære dagbog.

Så blev det endelig weekend.
I morgen aften skal vi ud til nogle venner og grille. Det skal nok blive hyggeligt.
Det er lidt spøjst med dem, for det er en af mine arbejdskollegaer. Og jeg har det kanon godt med hende. Vi snakker godt sammen og kan også pjatte. Til nytår blev vi så inviteret ud til hende og hendes forlovede og det var kanonhyggeligt. Det var nogle mennesker, vi begge følte vi kunne snakke med. Og pludselig var vi inviteret med til deres bryllup som ligger i juli måned.
Siden har vi faktisk ikke set hinanden privat, pga. tidmangel. Men jeg har selvfølgelig set en del til hende på arbejdet.
Så det skal da nok blive hyggeligt i morgen.

Søndag skal vi i biografen med min mor og mormor, og se "Midt om natten". Det var min mormor der fik et tilbud om nogle gratis billetter, og det synes vi da lød som en god ide. Bagefter skal de hjem til os, til noget let frokost-noget.

Heldigvis står der ikke rengøring på programmet i weekenden, da kæresten gav den en skalle i dag, da jeg var på arbejde. Så der manglede kun lidt småting, da jeg kom hjem. Og det har vi sammen ordnet her til aften. Så der skal heldigvis ikke gøres særlig rent. Hmm.. kan man mon læse mellem linierne, at jeg hader at gøre rent..?

Jeg er jo kommet godt i gang med mit vægtvogter projekt. Det går også godt, men det er godt nok hårdt at hænge i. For det første er det hårdt fordi maven lige skal vænne sig til grøntsagerne fremfor alt det andet usunde, der hidtil at kommet i den. Og for det andet er det hårdt, når man skal undvære ting man vildt gerne vil have.
Men det må være et prioteringsspørgsmål. Jeg vil jo vildt gerne tabe mig og komme ned i en normal vægtklasse. Samt det med at være sund, det tæller også en hel del.
Jeg tænker faktisk tit på, hvilken skade jeg mon har gjort på min krop indtil nu, med den svære overvægt jeg har.. Det er ikke sjovt at tænke på, for i det lange løb, så kan det vel ikke undgåes at mit helbred har taget skade.

Mandag er min vejedag, så jeg glæder mig lidt til at komme op på vægten. Håber virkelig at den siger noget positivt. Det giver ligesom blod på tanden at se resultater.

Nå, det må være det i denne omgang.

God weekend til alle.

- Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grill og vægttabstanker! er publiceret 05/05-2006 23:06 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.