18 år siden

En tåre på min kind..

Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Så er det slut.. Det var ikke længe det varede.. Forholdet mellem mig og Je. er slut.. Desværre.. Det tegnede ellers så godt i starten.. Men det kørte bare galt.. Vi var bare for forskellige.. Virkelig.. Og for stædige begge to, tror jeg..
Men ved ikke helt nøjagtig hvad der gik galt.. Han forandrede sig bare.. Jeg forandrede mig nok også.. Ved det ikke.. Men den sidste uge vi var sammen, lavede vi ikke andet end at diskutere eller skændes.. Og tudede de sidste fire dage inden vi slog op.. Det var frygtelig og havde det af H til..
Da vi mødte hinanden, havde han lidt langt lyst hår og krøllet og så virkelig charmerende ud.. Helt vildt.. Og han har hele tiden sagt at han gerne ville have langt hår.. Ikke noget jeg var helt vild med, men vidste at det ville tage et stykke tid.. Og det var noget jeg kunne leve med.. Heller ikke de første to uger vi kom sammen, snakkede han om nogen ændring af frisure.. Men pludselig en dag siger han, at han havde overvejet at blive klippet.. Han ville havde undercut og det skulle farves sort.. NOOOO.. Tænkte jeg så bare.. Troede virkelig ikk det ville klæde ham.. Overhovedet.. Men håret var hvad det var.. Men han ville også begynde at gå med makeup.. NARJ..!! Og jeg blev seriøst sur.. Fordi det ville jeg virkelig ikke bryde mig om.. Overhovedet.. Syns ikke det er pænt - nærmest frastødende.. Og det går bare imod alt hvad jeg er..
Jeg har hele tiden været klar over at vi var forskellige og det har også gjort at jeg har tænkt over om det virkelig kunne fungere eller om vi bare er for forskellige.. Men ja, gav det jo så en chance..
Men var virkelig imod at han ville gå med makeup og jeg bad og tiggede ham jeg ved ikke hvor meget.. Om han ikke godt ville lade vær for min skyld.. Men han stod fast.. Han ville aldrig nogensinde ændre hans udseende for nogen.. Det syns han kunne være ligemeget.. Men han vidste at det var det bare ikke for mig.. Og det har han vidst fra starten af..
Men ja.., det er egentlig der det hele stammer fra.. For vi ville aldrig blive enige om det med makeup.. Og jeg kunne bare ikke acceptere at han ville gå med det.. Vidste at han aldrig ville blive accepteret i min familie - og da slet ikke af min far.. Han ville hade ham.. Og det ville jeg bare heller ikke kunne leve med.. Vi skændes og diskuterede om ALT den sidste uge og var bare ked af det hele tiden..
Snakkede med Ja. om det oppe på skolen.. Hun sagde også at jeg bare ikke havde været glad siden vi begyndte at komme sammen.. Jeg havde bare ikke været mig selv.. Je. sagde også selv til mig at jeg bare ikke virkede som om at jeg ville det her nok.. Jeg var bare ikke ligeså "lyserød" som ham.. Forklarede ham flere gange at jeg virkelig holdte af ham, men at jeg bare var nødt til at være sikker på at han mente han ville være sammen med mig...
Men kan da godt se nu, at jeg overhovedet ikke var ligeså "lyserød" som ham.. Ved ikke hvorfor.. For jeg holdte, og holder, virkelig meget af ham og ville gerne have det til at fungere..
Men tog hjem til ham onsdag i sidste uge og snakkede med ham om det.. Vi kunne begge se at det bare ikke fungerede som kærester og vi blev enige om at forsætte som venner.. Vi lovede hinanden at det her ikke ville komme imellem os..

Men, men, men...

Nu har han så allerede gang i en anden.. Tror jeg.. En pige nede fra skolen, som jeg har musik med.. Har aldrig rigtig snakket med hende.. Men vi bor i samme by og har aldrig haft noget imod hende..
De har kendt hinanden i et stykke tid og er så åbenbart begyndt at snakke rimelig meget sammen.. De har åbenbart også snakket om mig..!! Fedt..
Men hun er "ligesom ham".. Flippet, hvis man kan sige det sårn..
Er så røv jaloux..!!
Vi snakkede sammen den anden dag hvor han sagde at han stadig elskede mig osv.. Hvordan fanden kan han så rende rundt med en anden nu..!?!
De var sammen i tirsdags og har været sammen idag.. Og de skal være sammen igen imorgen.. Og jeg kender Je. godt nok til at vide at han ikke er sammen med en pige så mange gange på en uge, hvis der ikke er mere end venskab i det..!! Og holdt kæft hvor blir jeg bare.. Åhh.. Ked af det.. Tror jeg.. Hvis de pludselig er sammen..!! Hvor er det bare ikke fedt.. Overhovedet.. Har tudet over det.. Bare over det hele.. Han gir mig skylden for at have slået op og mener jeg er overfladisk og snobbet.. TAK.. Har prøvet at forklare ham at han udseende jo ikke var den eneste grund til at vi slog op.. Forstår han ikke..!! Det såre mig bare at han ikke tror at jeg nogensinde har holdt af ham.. Ved ikke hvad jeg skal gøre.. Hader det her.. SÅ meget... Han er bare blevet så kold overfor mig.. Virkelig.. Puha..

Men noget helt andet.. - Eksamen..
Hader det.. Der blir jo trukket lod om hvad vi skal op i og hvem der skal op i hvad.. Jeg skal så op i fysik.. Hader fysik.. Kan fandme ikke finde ud af det.. Får 8.. Hvad sker der for det..? Kan på ingen måde forsvare et 8-tal.. Overhovedet.. Og vi skal op selv.. Skal stå og forklare alle mulige formler selv.. Klarer det aldrig.. :S
Men to uger.. Så er der læseferie..:) Fedt..

Men jeg bvil gå ned og spise hveder.. ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En tåre på min kind.. er publiceret 11/05-2006 21:32 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.