18 år siden

En RESERVElæge ????

En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kære DagBob

Nuuiiii Bob er lige blevet groft fornærmet. Bob ligger jo på gravens rand ovre på det der hospital, og lægerne kan ikke rigtigt finde en løsning.

Men det tror da fanden, når de sender RESERVElæger ind for at tjekke til de syge. Hvad skete der med de rigtige læger måske, hvor blev de af?

Bob vil overhovedet ikke spises af med en reserve. Hvis du er så meget reserve, at det ligefrem er din faste titel, indgraveret i dit navneskilt og det hele, så er spørgsmålet vel nok om du kan siges at være tilpas kompetent til at løse potentielle livstruende situationer som Bobs (Bob kan dø hvert øjeblik det skal være forstår i nok)

Med alle de penge Bob betaler i skat, vil han iøvrigt nok mene det er på sin plads at føle sig meget meget fornærmet over at være henvist til en indskiftningslæge....så det er Bob naturligvis.

Heldigvis har Bobs meget konstruktive kritik givet bonus. Så meget, at de nu har tilkaldt selveste Hr. Overlægen...og han er flink åbenbart. Det siger sygeplejersken i hvert fald. Så må vi lige se...måske hun har et godt øje til ham. Altså lægen. Men det manglede da også bare med den opgradering i service, Bob er jo ikke en Hr. Hvem-som-helst :-D

Bob er nu ligeglad med om lægen og sygeplejersken dusker i deres fritid (for den slags sker jo ALDRIG i arbejdtiden på disse hospitaler...nej nej), bare det ikke er en skydegal overlæge, som absolut insisterer på at Bob skal under kniven (og bare han holder sig fra Bobs rektum). Nu er Bob jo naturligvis, som nævnt ufatteligt mange gange tidligere, ikke på nogen måde andet end voldsomt maskulin, men altså, der er jo ingen grund til at udfordre skæbnen med at bede om at blive lagt i fuld narkose, og blive skåret i og alt muligt. Bvadr....

Bob - Forlanger service for sine penge

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En RESERVElæge ???? er publiceret 17/05-2006 13:59 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.