Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Mødet i går sugede fuldstændig luften ud af ballonen. Jeg kunne mærke at jeg for en gangs skyld ikke havde Claus med. Savnede en at vende og dreje det talte med på vej hjem. Måske derfor jeg trøste købte en halv havecenter ;-)

Der deltog 2 pædagoger fra et ” mulig kommende ” nyt sted. Umiddelbart ved jeg ikke hvad jeg skal tænke og tro. Omtalen af stedet og deres neuronpædagogik virkede okay, men ikke sådan at jeg tænkte ” YES det er bare STEDET ”. Vi skal op og se på det d 29/5.
Det som for alvor prikkede luften ud af ballonen, var da samtalen drejede over på hans kommende 18 års fødselsdag og mulig pension. Ikke det at han skal have en form for pension. Det var jeg godt klar over. Men idet at han fylder 18 år, så er han ifølge loven myndig og selvbestemmende. Også selv om han er retarderet. Jeg ved ikke om jeg er indbildsk eller lider af paranoia, men det offentlige skal altså ikke blive fri for at trækkes med mig. Jeg har brugt det sidste døgn på at vende og dreje situationen, og har besluttet mig for at søge om værgemål for ham.
Det kom også frem, at efter hans 18 års fødselsdag vil der ikke være oplysningspligt over for os som forældre mere. Dvs. at vi ikke kan være sikrere på at hans behov tilgodeses og at han får den nødvendige hjælp. En situation jeg bestemt ikke er tryg ved, men den skal jeg nok få kringlet.

Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da det blev sagt ” vi er ikke vant til så resurse stærke forældre, som vi fornemmer i er ”. Hmm…ja det kan der jo både være fordele og ulemper ved – tænkte jeg i mit stille sind !

Jeg fik langt om længe en forklaring af Michelle i går eftermiddags. Hendes kæreste havde i en pillerus været sammen med en anden pige, og derfor var hun hastet tilbage hertil. Hun havde sagt sku, han havde grædt og bedt om tilgivelse, og fået det. IGEN
Jeg kunne godt fortælle hende en masse borgerlige ord, men ved også at fortroligheden vil forsvinde. Hun kender mig, og ved at jeg ingen forståelse over for hendes kærlighed til ham har. Det kan godt være at han kan være utrolig sød, rar etc. etc. men han kan også være et ligeså dumt svin ( ja undskyld mit sprog ), når han giver hende skylden for ikke at kunne more sig. For eksempel når hun bliver sur over at han vil sælge den togbillet som HUN har købt til ham, så han kan besøge hende. For at have penge til hash.
Jeg håber at hun en dag vil komme og sige, at hun forstod min bekymring !

Jeg er i syv sind mht. min far og lille Vaks. Jeg synes bestemt ikke at det er et hundeværdigt liv han har. Min far er evig glad for at have ham hjemme igen, og det er den anden hund selvfølgelig også. Men min far magter ikke at tage sig af en handicappet hund. Han glemmer at den ikke selv kan gå ud til vandskålen mere, og kan ikke hjælpe den ordentligt af med vandet. Jeg ved ikke hvordan jeg skal få ham til at indse, at den vil have bedre af at sove ind. Jeg ved at det er en hård beslutning, og gruer for den dag hvor det muligvis bliver aktuelt for min lille hund. Håber så inderlig at hun sover ind af sig selv, men ved også, at jeg måske skal være den ubarmhjertige dommer.

Vil smutte ud i haven og finde ud af hvor Claus skal grave ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fordøjelse er publiceret 17/05-2006 20:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.