Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Man skal heller ikke fortælle en hysterisk kvinde, at hun er hysterisk, eller en fuld mand, at han er fuld, for så !

Jeg har det bedst med at have en vis form for orden og struktur på mine gøremål, og bliver irriteret når andre siger ” så slap dog af og lad være med at blive stresset ”. For mig er det mere overskueligt hvis jeg har lavet en liste, hvor jeg kan starte fra punkt et og arbejde derefter. Samtidig glemmer jeg ikke noget, og kan bedre nedpointere ” punkter ” hvis tidsrammen ikke holder.
Jeg må ærlig indrømme, at for mange gøremål i arbejdstiden er en irriterende/stressende moment. Så som i går hvor jeg skulle til møde ved revisoren vedr. løn udregning til min chauffør, lave regnskab til centralen og ud med den, i banken og til sidst på apoteket. Heldigvis var jeg i dagens løb heldig, og befandt mig meget uden for bygrænsen. Hvilket redede daglønnen.

Jeg har generelt haft meget at se til på det sidste, så derfor har mit arbejde været et sand arbejdsbyrde, hvor jeg har været træt og uoplagt ( altså ikke på det trafiksikkerhedsniveau).
Claus kom godt igennem operationen i tirsdags, og har i det store hele forholdt sig i ro. Jeg har måtte sige ” sku ” et par gange, når han lige vil blande sig i madlavningen. Uha det er ikke sådan når man træder ind på hans domæne ;-)

Tirsdag aften var chafutten og jeg til genopfriskning af førstehjælp. Falk manden udnævnte os til at være figuranter ved et biluheld. Chafutten skulle spille den til skade kommende, og jeg hans hysteriske kone, som skulle vanskeliggøre førstehjælpernes arbejde. På et tidspunkt skulle chafutten ved tegn fra Falk manden miste bevidstheden, og jeg skulle ligeså stille forsvinde fra stedet i chok.
Et par af mine kollega mente, at jeg havde valgt det forkerte erhverv, da jeg var meget overbevisende i min rolle ;-)

Min svigermor kom i onsdags og er draget hjem igen i dag. Hun tilbyd hendes selskab i forbindelse med Claus´s operation, men var dog lidt bekymret for, om hun ville være i vejen hvis han nu havde meget ondt.
Jeg inviterede min far her ud og spise med om aftenen. Gav ham privatbilen med hjem, med ordre om at tage ud og besøge folk, hvilket han aldrig har været god til. Jeg har flere gange sagt, at han bare skulle ringe hvis han gerne ville låne bilen. Men nej - for hvis vi nu alligevel skulle bruge den. Hmm
Denne gang er det okay, da han ved at Claus ikke kan køre og ikke skal på arbejde. Han har meget overraskende været af sted i går, og er faktisk på besøg ved en tidl. kollega lige nu. I morgen skal han ud til en anden tidl. kollega og se cykelløb, og derefter ud og besøge en tredje. Han er altså en sjov størrelse engang imellem !

Min plan om at han skulle prøve parkinson gymnastik er tilsyneladende lykkes. Han har i hvert fald fået en henvisning dertil af lægen. Jeg talte dengang varmt for at han skulle benytte den fysioterapeut, som står for parkinson gymnastik, da hun jo havde kendskab til sygdommen. Var med ham de første par gange og fik indirekte fortalt hende, at hun godt måtte arbejde lidt på at aktivere ham ;-)
Da han fortalte om henvisningen, sagde jeg, at jeg nok skulle købe noget joggingtøj til ham. ” Joggingtøj ” jamen hvis jeg nu kun er det er par gange og det viser sig, at det ikke er noget for mig, så er det jo spild af penge. ” jamen kære lille far ” man kan også bruge joggingtøj der hjemme. ” nåå nåå ” kan man det !
Det kan være lidt svært at omvende/overbevise en mand hvis tøjstil i de sidste 43 år har været uniformsskjorter, lærredsbukser og træsko.

Vi skal sammen med André op og se ” det mulig kommende sted ” på mandag. Den unge mand er meget spændt. Det er vi selvfølgelig også.

Nu må chefkokken heller gå i krig. Skulle måske overveje ar låse køkkendøren ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg stresser IKKE er publiceret 27/05-2006 17:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.