Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
For helvede hvor jeg keder mig.
Mit liv keder mig.
Sommerferie. Hurra, endnu mere tid at kede mig i. I dag har været et helvede og den er ikke engang ovre endnu. Har den her ene fridag, skal arbejde i morgen tidlig, men damn.
Aner ikke hvad th bruger tiden på. Det er for koldt til at tage til stranden. Måske fester han bare hele tiden. Måske laver han noget andet. Måske har han en anden pige han også kan få tiden til at gå med. Umuligt, ku han ikke finde på. Ved ikke hvorfor jeg er kommet på den dårlige tanke. Det er da irriterende. Han har ikke skrevet. Og jeg er vel skuffet. Fordi planen var at han sku skrive igår, høre hvordan min eksamen var gået eller om jeg har haft en god dag. Et eller andet. Hmm. Trist. Har lige sagt nej til at arbejde på søndag, gider ikke, tænk hvis jeg ku få tiden til at gå med noget andet.
Lige nu har jeg lyst til at såre ham. For så gør jeg det, før han sårer mig. Så når jeg ikke at blive svag. Forsent, er det allerede. Fuck. Svag, er rigtig svag. Og ved ikke hvad jeg skal gøre. Har det så skidt. Har lyst til at flygte ind i armene på dl. Det ville være nemt. Bare være hans. Han gør noget ved mig, men ved også at han i lige så høj grad er i stand til at såre mig. Har lyst til at ligge i armene på ham. Og også på den anden. Dem begge to. Det er altid sådan.
Altid dl og en eller anden. Denne gang er den anden bare en jeg virkeligt kan komme til at såre, en jeg tror jeg elsker. En der kan såre mig. Hvis ikke jeg havde holdt så meget af th, var jeg sammen med dl. Ku godt holde den kørende i et stykke tid, hvis jeg havde samvittighed nok til det. Rettelse: hvis jeg havde samvittighed lidt til det.
Men er bange for konsekvensen. Så lader være. Men th bliver nødt til at skrive inden jeg tager på Go i morgen. Ellers er jeg på den. For hvis jeg ikke har det godt... Hmm, ellers bliver jeg nødt til at skrive til ham. Det går ikke at jeg tager derud og ikke er 100% glad for min kæreste....
Tis hvor jeg keder mig.
Mit liv keder mig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg keder mig er publiceret 16/06-2006 14:21 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.