Fed koncert .... Dejlig københavner tur :-

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej Dagbog

Så er jeg hjemme igen efter en rigtig dejlig tur til staden.

Lad mig staret med at fortælle dig om koncerten.
Vi ankom til parken ved 2030 tiden og der var godt gang i opvarmningen, vi kom ind og fandt vores pladser, som faktisk var rigtig gode. På et tidspunkt gik jeg ud for at hent et par øl til os, det tog mig 30 min. i kø og der var lige ved at jeg ikke kunne nå ind og se starten, men det lykkedes, og sikke en start det var fyreværkekri i den store stil, virkelig flot, Robbie kom på scenen via et hul i gulvet og der fra kogte parken bare, han sang bare alle de gode som, SIN SIN SIN, TRIPPENG og selvføldig ANGEL nej den sang han foresten ikke men det gjore de 45.000 i parken inklusiv udertetnet :-) og jeg siger dig dagbog jeg havde helt gåsehud så lød det.
Efter koncerten gik vi ud og tog ligeså stille tibage til hotelet, vi havde snakket om at vi ville ind i byen men vi vi var begge total gennem svedt og trætte så vi valgte at tage til hotelet, hvor vi straks tog og smed og på sengen for at fordøje den FEDE oplevelse, vi havde været der en timestid da vi blev enig om at lige gå hen på nette for at se om der var en andmeldes på nettet, og det var der, og ganske som vi havde retnet med var den posetiv. Derefter gik vi til ro og vi blev enig om at vi ville op ved 10 tiden for at komme ud at se noget af byen inden vi skulle sejle hjem.

Efter en varm nat, vågnede vi kl 9 og efter at vi havde værte i bad og fået morgenmad, og pakket tog vi ind til tivoli hvor vi prøvede en masse ting, ja ja dagbog vi gik i barndom igen :-)
Vi prøvede blandt andet Det gylden tårn og Himmelskibet samt Dæmonen, det vildeste var nok Dæmonen og Det gylden tårn. Det var hyggeligt at gå der i tivoli sammen med hende og jeg tror hun havde det sjovt for det kunne jeg se især i Dæmonen, men den var også vild.
Vi gik der inde i omkring tre timen, hvorefter det var tid til at få lidt at spise og der fandt vi et pænt sted hvor vi fik noget god mad, derefter tog vi afsted mod færgen hvor vi havde plads kl. 2030, på vejen til færgen snakkede vi om at det var de bedate dage vi havde haft i år.
Vi har hjemme ved 23 tiden

Jeg slutter nu dagbog med at sige:

LEV MENDES DU GØR DET ......

Hilsen
Flemming

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fed koncert .... Dejlig københavner tur :- er publiceret 08/07-2006 13:28 af Flemming Trier (Tagmusen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.