18 år siden

måtte krybe til korset

Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Jeg måtte krybe til korset den anden dag og få taget en synsprøve.. And lord behold – jeg skal have briller! Damn – eller vidste det jo sådan set godt, men troede kun jeg skulle have læsebriller, men skal sgu gå med dem hele tiden. Hmmm.. Selve synsprøven blev taget af en elev. Faktisk var det hel række prøver – en analyse, som hun skulle bruge på skolen. Det tog over en time – men så fik jeg da noget for pengene.. Egentlig er det et godt tidspunkt at skulle have briller på, da forretningen kører tilbud på to for ens pris. Så jeg fik et par briller gratis. Det er jo sådan set godt nok. Er egentlig spændt på om de i det hele taget gør en forskel. Synes jo i det store hele jeg ser godt nok (bare ikke når jeg læser eller skal se skilte langt væk..) Men vi får se….. Så fik jeg da lige bruge 2000 kr 

I går var jeg ude at fiske med H og mine forældre. Det var rigtig hyggeligt. Jeg elsker at fiske, men har ikke været ude med stagen et par år – så det var dejligt at komme ud og sidde foran det blanke vand og hive den ene fisk op efter…. Nå nej, det var ikke mig, der fangede noget, det var H og min mor. De fangede tre kæmpe ørreder hver.. Hmm. Men vent til næste gang!! Men det var dejligt – og jeg har fået en masse sol. – og en masse fisk i fryseren (hmm – gu ve om jeg nogensinde får dem brugt???)

I dag har en af Hs venner meldt sin ankomst. Vennen er en nar, så jeg skyndte mig at lave andre planer uden for huset. En fra fodboldholdet holder fest, og den ville jeg oprindeligt ikke have været med til, men pludselig virker det som heaven. Så jeg meldte mig lige til i sidste øjeblik. Det er ikke en fest for holdet som sådan, vi er også bare inviteret. Hende der holder festen er den yngste på holdet på 20 – så der kommer vi nok til at sidde – med en gennemsnitslader på 27 sammen med den på 20.. Hmm – jo jo, det skal nok gå. VI har aftalt at drikke os en kæmpe kæp i øret inden.
Faktisk er det enormt længe siden jeg har været beruset. Det har jeg sådan set ikke rigtigt været siden sidste sommer. Trænger sgu egentlig til at drikke igennem og opføre mig komplet åndssvag. Men det er som om jeg ikke rigtigt kan længere. Min stop-knap siger stop meget tidligere nu, ja faktisk inden jeg næsten får begyndt. I og for sig er det jo fint nok – men man vil da gerne skeje lidt ud engang imellem… Men vi må se, hvad det bliver til…

Var ude og besøge nogle af Hs venner i et sommerhus i tirsdags. Det havde jeg frygtet lidt. H har sgu en masse mærkelige venner. Han har også nogle, jeg rigtig godt kan lide, men har altså også nogle jeg ikke vil være i nærheden af!!! Så man ved aldrig, hvad man møder. Men de her – K og L, de var sgu helt normale og sjove. Det er selvfølgelig altid svært at sidde som kæresten mellem tre venner – der sådan set heller ikke har set hinanden i et par år. De talte meget om minder og gamle dage, og der kunne jeg jo ligesom ikke rigtigt være med. Så jeg kedede mig en del de første tre timer. Men så gik vi tur ved stranden – sommerhuset ligger lige ned til vandet, det er perfekt – og spillede vikingespil bagefter. Hvor jeg for resten brillerede. HA – det var fantastisk. Så kan drengerne lære det!!!

Nå, måske man skulle lade dagen starte. Tror jeg vil ud på terrassen og nyde mit morgenmad.. God weekend til alle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget måtte krybe til korset er publiceret 15/07-2006 10:15 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.