Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
29 dage siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Vi er kommet hjem fra en tur ud i det blå. Vi kørte kun med de små veje, men målet var bestemt hjemmefra. Jeg var chauffør og Carlo var kortlæser og det gik fint til begges tilfredshed. Vi ville en tur i Tambours have, som ligger tæt ved Varde. Det er en vidunderlig stor have at gå rundt i, men noget mindre end Geografisk Have i Kolding - men det var absolut dejlig at gå rundt der. Vi købte nogle stauder til vore bede, som vi er ved at anlægge og så fik vi også vor eftermiddagskaffe der med en lækker æbletærte til.
Vi kørte videre og kom forbi et skilt til et loppemarked - der måtte vi en tur ned. Det var et ældre par, der havde solgt gården og nu skulle flytte - så de havde sat en masse "skrammel" til salg. Jeg fandt et silketørklæde og et sort selskabssjal og Carlo købte noget værktøj og andre småting - men vort kup - hihi - var en lille opvaskemaskine, som vi gav 20 kroner for - nu skal vi bare have undersøgt om det dur - så kan den godt stå i baggangen en tid - jeg gider godt gå derud med opvasken for at blive fri for at vaske op. Den dur og Carlo er i gang med første opvask.

Vi havde en dejlig tur - kørte som sagt med de små veje og kom steder, hvor vi ikke havde været før. Anne og Sille var i haven, da vi kom hjem, så vi gik alle fire ned i vor lille "skov" og sad der og hyggede os. Vi har fint udsyn derfra, men dem der går i haven kan ikke se derind - så vi kan sidde helt uforstyrret der og alligevel holde øje med, om der skulle komme gæster. Øv, der er igen lidt andemad i vandet i vores søer - det er ikke til at få has på.

I går var vi i haven - jeg fik luget et bed og blandt mange andre ting slog Carlo et par rør i ved den nye terrasse til parasollen. Pludselig lød et vræl fra ham - han var kommet til at hugge ledningen til omverden over - ledningen til internettet. Han havde ekstra passet på, for han vidste godt, at den lå der, fra dengang han gravede den ned og han havde endda lagt mursten over for at beskytte den - og så ramte han den lige ved siden af en mursten!!!! Han fik lidt godmodig røg af mig, men han kunne heldigvis samle ledningen igen - men nej, hvor han ærgrede sig.

I vores ferie var vi på sejltur til Fanø. Derover er der noget, der hedder Antikken - loppemarked, hvor man også kan købe forskellig skrammel. Der plejer jeg at købe læsestof til at have med i båden. Jeg fandt en sjov lille bog -"Livskunstens Almanak" og der er en tekst til hver dag i hele året. Jeg har gjort til at vane at læse "dagens tekst" og synes, at mange af disse tekster er meget tankevækkende - fordi de alle er så positive - I dag lyder: "Tanken kan gøre et menneske stort på een måde, og hænderne kan gøre det stort på en anden måde." Hm - måske ikke lige den bedste - men sådan er der jo så meget.

Det var, hvad jeg havde på hjerte denne gang. Jeg vil ønske alle en dejlig søndag aften. Nu vil jeg ud og nyde det gode vejr i haven.

Hyggehejsa fra søndagsbilisten Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søndagsbilist. er publiceret 16/07-2006 18:48 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.