Jeg er ikke sur, jeg er skuffet.

I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Føj, hvor er det varmt, burde ikke brokke mig, men ville ikke have noget imod en lille frisk brise.

Har været væk i tre uger,kom hjem i søndags da jeg skulle arbejde i går.
Det bliver også lidt kedeligt i længden i sommerhuset 2,5 er nok, selvom det selvfølgelig er skønt med en strand så tæt på, der er bare ikke rigtigt nogen at gå til stranden med. mine forældre og jeg brugte den første uge til at sætte nyt loft op og rive et gulvtæppe ned, det var en ret hyggeligt, tror der er en handyman gemt i mig!
Min veninde,hendes kæreste, min kusine og hendes to veninder var dernede en weekend. Vi skulle have været 5 mere, men de fandt lige ud af ugen før at de ikke kunne alligevel, typisk.
Men det var nu hyggeligt nok alligevel. vi tog ned til sådan noget endagsfestival der var der, men musikken var ikke lige noget for os og der var lidt for mange mennesker, så vi satte os ned på stranden og drak lidt der. Vi gik allerede hjem kl 11, hjem langs stranden,elsker den rute, så gik vi hjem og spillede poker. Jeg håber ikke de kedede sig. De var jo rejst et stykke for at komme til sommerhuset, håber ikke de var alt for trætte af det, men det jo ikke min skyld at halvdelen af festen finder ud af dagene før at de forresten skal i sommerhus med deres forældre. Sådan noget er nemmelig overhovedet ikke planlagt måneder i forvejen, der findes rigtig mange familier der bare lige finder ud at de vil leje et sommerhus dagen efter.
Er lidt sur på folkene, de kunne sgu godt lige have tjekket deres kalender og deres forældres inden de sagde ja, lige før sommerferien startede.
Nok om det, var også fem dage i Norge, havde ikke vildt meget lyst, men tog med alligevel. Norge er da nok det smukkeste land jeg nogensinde har været i, mere bjergtagende (undskyld, dårlig humor) end Grækenland.
Men rimmeligt kedeligt, min lillebror og far fiskede det meste af tiden, så kunne min mor og mig sidde i vores dejlige på en mikroskopisk campingplads fyldt med folk (der også fiskede) over 40 eller under 7.
Vi var også ude og riverrafte, det var igen vildt flot, men det var bare ikke særligt vildt, vi kunne næsten ligeså godt have roet en tur.

Jeg brokker mig for meget, lyder ret meget som om jeg har haft en skodferie indtil nu, ikke så slemt som det lyder.
Er bare lidt sur idag, har ikke rigtigt lavet noget idag, set en masse tv. Er ved at være træt af folk der syntes de skal gå i krig. Kunne godt tænke mig at spørge Ariel Sharons afløser, som jeg ikke kan huske hvad hedder, hvorfor det er nødvendigt at ødelægge mit humør. (+ en masse civile huse, en flygtningelejr, en masse familier og lidt andet gøjl)
Bagefter ville jeg gerne afreagere lidt på Floyd Landis, og spørge ham hvorfor han behøvedes at være så stor en idiot og ødelægge mit humør yderligere?
I am not angry, i am just very disapointed, if you read this mr. Landis.
Syntes faktisk han var ret så sej indtil idag. Et fantastisk comeback, så ikke etapen hørte den kun i radioen
(man kan underligt nok høre P3 i Norge)men den oplivede turen lidt. Det var selvfølgelig osse sejt da kyllingen vandt. Det var faktisk det fedeste, nu da Landis tur ikke rigtigt er noget at snakke om mere.
Jeg blev bare så skide skuffet, os fordi jeg syntes det var den rigtige der havde vundet, og håbede han ville vinde på den sidste enkeltstart, jeg syntes han havde fortjent at vinde touren.
Der må fanme lægge et stort pres på rytterne når de tør at snyde, når der er så store risikos for deres liv, helbred og karriere.
Er godt nok glad for at jeg ikke hedder Landis idag, det må ikke være sjovt. Men man kan jo vente og håbe at b- testen er negativ, krydser fingre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er ikke sur, jeg er skuffet. er publiceret 27/07-2006 22:25 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.