17 år siden

Broken to tears..

Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Han skrev igår.. Ødelagde mit ellers så gode humør.. Øv.. Først skrev han en eller anden latterlig besked hvor der bare var en masse bogstaver.. Sendte den en masse gange.. Skrev han skulle stoppe.. Skrev han elskede mig.. Blev bare sådan lidt.. Hvad!!?? Rend mig altså.. Skrev det til ham.. Spurgte hvad der nu var galt.. Svarede ham at enten skulle han lade mig være eller også skulle han.. Ja, det vidste jeg ikke.. Men hans venner skulle i hvert fald ikke begynde at genere mig og han skulle holde op med at minde mig om hvad jeg havde gjort.. Spurgte hvorfor hans venner skulle svine mig til.. Hvad han nu havde gjort.. Alt hvad han gjorde var da bare og sige at han elsked mig..
Blev rimelig irriteret over han ikke engang kunne tænke sig til hvad han måske havde gjort.. Svarede bare at han skulle droppe det..
Så blev han irriteret og spurgte om jeg så bare ikke gad snakke med ham og hvem der havde svinet mig til.. Svarede hvem og hvornår han havde gjort det...
Påstod han intet havde med det at gøre.. Og at jeg da ikke kunne blive sur på ham over det.. Gad ikke svare.. Overbevist at det er Mo. der ringede og skrev den aften.. Ligemeget hvad han siger.. Ved godt at det er mig der har såret ham, men denne her gang synes jeg altså også jeg har ret til at blive sur.. Ked af det.. Øv.. Lå og græd mig selv i søvn igår.. Hvor er det træls.. Kunne han ikke bare forsvinde for et stykke tid.. Det ville altså hjælpe mig lidt.. Eller forandre sig det perfekte.. Eujch..

Hyggedagen med søster blev ikke så hyggelig alligevel.. Eller jo.. Men film aftalen blev lidt spoleret af at maskinen ikke virkede.. SÅ vi fik kun set det halve af filmen.. Øv.. Men så lavede vi varm kakao.. Og snakkede.. Mmmh.. Fortalte hende ikke om Je.. Kunne ikke.. Desværre..

Ha., hende jeg er barnepige for, ringede tidligere idag.. Hun skal til at træne i svømning igen og har spurgt om jeg vil hjælpe.. (Har tidligere været træner på det samme hold som hende - der igennem jeg mødte hende..) Kunne jeg desværre ikke, da jeg arbejder den dag.. Øv.. Men har snakket med hende om, om hun måske vidste noget om, om der var nogen hold man bare kunne svømme på, uden noget fastlagt program.. Så det ringede hun lige og fortalte om.. Så skal nok begynde at svømme igen efter ferien.. Wee.. Bliver skønt..
Formanden for svømmehallen sagde at jeg altså stadig var meget velkommen på konkurrenceholdet.. Men kan bare ikke overskue de 7 timers træning det medfører.. Og kan heller ikke så godt med træneren.. Sårh.. Forsatte kun det sidste halve år pga. sammenholdet.. Og det halve af holdet er alligevel stoppet nu.. Så det giver mig heller ikke nogen grund til at starte der igen.. Formanden ville ellers meget gerne have derop igen.. Tilbød mig endda halv pris.. Wow.. Hvad sker der for det..? Ligefør man skulle overveje det.. Det er alligevel billigt.. :) Nu ser vi.. Glæder mig bare til at svømme igen.. Ville nu også gerne til stævner.. Det er sgu fedt.. Hmm.. Noget at tænke over..

Ind og se Jo's nye lejlighed imorgen.. Overnatte.. Lave mad sammen.. Mmmh.. Bliver super hyggeligt.. Også lang tid siden vi rigtig har snakket sammen.. Hun siger der også er nogen ting hun gerne vil snakke med mig om.. :S Så bliver man nysgerrig.. :) Ser også frem til at snakke med hende om Je.. En af de eneste der kender hele den sande historie.. Andre har bare fået brudstykker af den.. Sårh.. Ja..

Vil smutte.. Skal pleje min stakkels mor, som er blevet lidt sløj.. Stakkels kvinde.. Tror jeg vil lave noget varm the til hende.. Hmm..

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Broken to tears.. er publiceret 02/08-2006 20:30 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.