Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nu er gæsterne gået og jeg står her tilbage med en masse fade der stadig er fyldt med mad... nej det er nok lidt at overdrive. Der var ikke så meget mad til overs som der var sidste år da jeg havde bestilt "mad-ud-af-huset". Men lidt er der da til overs. Men ikke mere end det kan være i kølekabet og lidt i fryseren.

Ellers har det været en rigtig dejlig dag her på min fødselsdag - selvom solen ikke har skinnet sådan som den gjorde i går. Men så har det i det mindste ikke regnet! Og her til aften er solen faktisk kommet frem.

I morges var flaget hejst her hvor vi bor. Jeg havde snakket med en god nabo og det ville han gerne gøre og også tage det ned igen. Kl. 11.30 kom mine forældre. De var lidt forsinkede på grund af trafikken. Så min mor og jeg skyndte os at køre ind for at hente maden. Tilbage igen hjalp vi hinanden med at rette maden an og lave velkomstdrinken (hyldeblomstdrik+danskvand blandet sammen m/ citronskiver og isterninger i). Så kom min bror, hans kæreste og deres lille søn. Han bliver 1 år om en uge, men han er godt nok blevet stor. Han kan gå selv nu - med mor eller far i hånden. Og han kan stå selv i længere tid uden at falde på halen. Og han snakker og pludre. Han kan sige "hej" og vinke med hånden og sige "ej", der betyder "Nej". Det er de eneste 2 ord han kan sige endnu, men så hurtigt som det går med ham varer det nok ikke længe, før han kan flere ord.

Af gaver har jeg fået: lækre blå håndklæder, vanderbilt parfume, 2 stk. røreskåle i glas, en check på 300,- kr. og et gavekort til FONA på 400,- kr., en kartoffelmospresser og en slikkepind fra Astrid Lindgrens Verden i Sverige.(min veninde og hendes familie havde lige været der og havde købt den med hjem til mig)

Og så har jeg fået to kort og en hilsen på sms og 4 hilsner her på pennen (tak for alle hilsnerne).

I morgen skal jeg så ud og købe noget for de penge jeg har fået. Jeg havde bl.a. ønsket mig en diktafon og sådan en vil jeg prøve at finde. Spørgsmålet er jo bare hvor...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så gik den dag... er publiceret 07/08-2006 20:19 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.